Antena 3 CNN Economic Companii Back to (old) school - (p)

Back to (old) school - (p)

Back to (old) school - (p)
23 Oct 2015   •   09:36

Eleganta este apanajul unui gentlemen, iar pentru a avea parte de o tinută desavarsita cea mai potrivita alegere o reprezinta astazi produsele Gentlemen’s Corner!

Colectia toamna-iarna 2015-2016 va introduce in lumea elegantei si rafinamentului. Tinutele de ceremonie deosebite, unde negrul se intalneste cu bleumarinul si verdele inchis, tinutele business indraznete lucrate din tesaturi in carouri sau tinutele casual elegante te fac sa vrei sa descoperi mai multe din modul nostru de a face lucrurile. Nuante deosebite de albastru si gri, accesorii rafinate, calitate ireprosabila.

La loc de cinste intre propunerile pentru acest sezon se afla Colectia Gentlemen`s Corner Heritage, un varf al realizarilor noastre.

Colectia Heritage spune o poveste a vremurilor interesante de altadata, o poveste a bunului gust si a rafinamentului. Aceasta colectie ce aduce in prezent eleganta tinutelor de odinioara imbina maiestria tuturor celor care au lucrat la realizarea ei, de la croitori la blanari, cu materialele exclusiviste. Traditia lucrului manual alaturi de cele mai noi creatii tehnologice fac din colectia Heritage o realizare de exceptie.

Colectia cuprinde o tinuta Black Tie, un costum in carouri cu vesta, un blazer la 2 randuri de nasturi si un palton cu guler detasabil din astrahan. Reverele mai late, alegerea tesaturilor, prezenta unor veste deosebite, accesoriile rafinate celebreaza un mod de viata aproape uitat.

Toate piesele Colectiei Heritage sunt lucrate doar la comanda, avand un termen de executie de aproximativ 5 saptamani. Colectia Heritage este disponibila doar in Flagship Store Dacia. Materialele folosite sunt de la cei mai renumiti producatori din lume: Ermenegildo Zegna, Carnet, Cerruti sau Albini.

Va asteptam in ambele noastre magazine: Gentlemen`s Corner Flagship Store Dacia si Gentlemen`s Corner Store Apaca pentru a vedea ultimele noastre creatii. Va rugam sa verificati pe site disponibilitatea produselor in fiecare magazin.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close