Antena 3 CNN Economic Companii BGS Divizia de Securitate – parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti

BGS Divizia de Securitate – parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti

BGS Divizia de Securitate – parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti
26 Sep 2012   •   13:40
BGS Divizia de Securitate a incheiat un acord de Parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti in cadrul proiectului “Practica mai buna pentru viitori manageri – manageri mai buni pentru viitor”, proiect desfasurat intre ianuarie 2012 si iunie 2013, program cofinantat prin Fondul Social European prin POSDRU (Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013), Axa prioritara 2 “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.1 “Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Programul urmareste imbunatatirea ratei de ocupare in randul absolventilor de programe de masterat prin dezvoltarea competentelor si abilitatilor necesare muncii intr-o companie, facilitarea tranzitiei de la cursurile teoretice la punerea in practica a cunostiintelor acumulate.

“Ne dorim ca prin acest proiect sa oferim tinerilor sansa de a se integra rapid in orice companie, sa le oferim sansa de a acumula experienta necesara la angajare si de a pune intr-un context de utilitate cunostiinte acumulate in cei 15 – 18 ani de scoala si studii universitare” a declarat Carol Ungureanu, Director Operational BGS Divizia de Securitate.

BGS Divizia de Securitate este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania (3000 angajati), aflat pe locul 29 in topul celor mai mari angajatori privati. Industria de securitate este una dintre cele mai mari ‘consumatoare’ de forta de munca, avand aproximativ 122.000 angajati la nivel national in anul 2011.

Serviciile integrate de securitate se adreseaza in egala masura companiilor si persoanelor fizice: paza cu agent, monitorizare – interventie, sisteme de alarma, securitate evenimente, transport valori, garda de corp, scoala de arme. Cu o cifra de afaceri de peste 28 milioane euro BGS Divizia de Securitate este singura companie de securitate cu capital integral romanesc, aflata in topul industriei, alaturi de multinationale cu sediul in Marea Britanie, Suedia si Spania.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close