Antena 3 CNN Economic Companii Bila pentru stingerea incendiilor ELIDE FIRE a fost lansată pe piaţa românească

Bila pentru stingerea incendiilor ELIDE FIRE a fost lansată pe piaţa românească

Bila pentru stingerea incendiilor ELIDE FIRE a fost lansată pe piaţa românească
Sursa foto: Foto: elidefire.ro
30 Aug 2010   •   10:54

PUBLICITATE - Joi, 26 august 2010, a avut loc la Târgu Mureş lansarea pe piaţa românească a Bilei pentru stingerea incendiilor ELIDE FIRE. Bila pentru stingerea incendiilor Elide este un dispozitiv pentru stingerea incendiilor in formă de bilă. Aruncată pur şi simplu în apropierea unui foc, ea se va auto-activa între 3-10 secunde şi va împrăstia pulberea din interiorul ei, stingând eficient focul.

La izbucnirea unui foc chiar dacă nimeni nu este prezent, bila pentru stingerea incendiilor Elide se va activa  în contact cu flacăra şi va emite un zgomot puternic ca un avertizor de incendiu de foc. Din cauza acestei caracteristici, ea poate fi aşezată în oricare loc ca de exemplu deasupra unui panou electric sau a unui comutator. Nu sunt necesare abilităţi speciale sau cursuri de formare pentru utilizarea acesteia. Nici o inspecţie sau întreţinere nu este necesară pe o durată de viaţă utilă a produsului de 5 (cinci) ani.

Probleme de stingere a incendiilor

Aţi auzit vreodată sau ati remarcat că 90% din oamenii de rând nu pot utiliza echipamentele clasice de stingere a incendiilor aşa cum este necesar atunci când se confruntă cu un incendiu real? Esti unul din acei oameni care s-au găsit în imposibilitatea de a utiliza în mod eficient un astfel de echipament într-o situaţie reală (incendiu)?

Depăşirea problemelor

Revoluţionara bilă pentru stingerea incendiilor ELIDE oferă avantaje care excelează sistemele convenţionale de stingere a incendiilor.

Uşoară

Greutate de 1,3 kg. Prin urmare poate fi uşor folosita de femei, copii, bătrâni şi chiar mulţi - dacă nu cei mai mulţi oameni - cu handicap fizic, deoarece poate fi ridicată, transportată şi aruncată acolo unde este necesar.

Rapidă şi eficientă

Aruncată la baza focului sau instalată într-un suport în orice zonă cu risc de foc.

Uşor de folosit

Se aruncă la baza focului sau se instalează într-un support în orice zonă cu risc de foc.

Ecologică

Bila pentru stingerea incendiilor ajută de asemenea la protejarea mediului. Aceasta deoarece ea nu degajează excesul de bioxid de carbon în timpul sau după ce flacăra este stinsă, în felul acesta servind la protejarea stratului de ozon.

Pentru mai multe detalii vizitati www.elidefire.ro sau scrieti-ne pe adresa [email protected]


 

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close