Antena 3 CNN Economic Companii Cafetiere la SUPER preţ de la Choicebrand România

Cafetiere la SUPER preţ de la Choicebrand România

Cafetiere la SUPER preţ de la Choicebrand România
02 Sep 2010   •   10:18

PUBLICITATE. In primele doua saptamani ale lunii Septembrie beneficiati de o incredibila oferta de la Choicebrand Romania: orice cafetiera la imbatabilul pret de NUMAI 50 RON cu TVA.

In perioada 1 ? 15 Septembrie 2010, Choicebrand Romania va ofera pentru doar 50 RON cu TVA unul dintre cele mai cautate produse care ne invioreaza diminetile si ne binedispun pentru intreaga zi.

cafetiera1_400

Cafetierele, caci despre ele este vorba, le puteti comanda in orice varianta de culori, marime, aspect cat mai placut si deosebit, atat la magazinul online Choicebrand cat si prin magazinul propriu situat pe Sos. Mihai Bravu nr 7, zona Piata Obor.

cafetiera2_400

Impresionati-va seful, sotia sau sotul precum si prietenii cu noile modele de cafetiere de la Efbe Schott, Team Kalorik, Solac sau Quelle. Cu siguranta va vor ramane recunoscatori.

cafetiera3_400

Choicebrand Romania va ofera o gama foarte variata de cafetiere: modele care nu ar trebui sa lipseasca in nici o familie, avand o capacitate de pana la 8 cesti de cafea, cu posibilitatea de a mentine cafeaua calda in cana de sticla sau de INOX.

Nimic nu se compara cu aroma si savoarea unei cafele bune de dimineata. Astfel, veti reusi sa oferiti colegilor de la birou momente unice de relaxare cu o cafea preparata la una din cafetierele achizitionate de la Choicebrand Romania. Puteti pregati pana la 12-15 cesti de cafea, este usor de intretinut datorita filtrului permanent detasabil, va ajuta sa dozati numarul dorit de cesti datorita indicatorului exterior pentru nivelul apei si numarul cestilor.

cafetiera4_400

Toate aceste avantaje pentru NUMAI 50 RON cu TVA la cumpararea oricarui model de cafetiera de la Choicebrand Romania.

Va stam la dispozitie pentru detalii si informatii suplimentare pe Choicebrand sau in magazinul din Mihai Bravu nr. 7 (zona Obor), Bucuresti. Asteptam cu mare interes comenzile Dvs.

 

 

 

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close