Antena 3 CNN Economic Companii Caldo Privat Security lansează campania - "Învață să fii în siguranță"

Caldo Privat Security lansează campania - "Învață să fii în siguranță"

Caldo Privat Security lansează campania - "Învață să fii în siguranță"
11 Noi 2015   •   15:27

Comunicat: Prin prisma obiectului de activitate al companiei Caldo Privat Security, ne confruntăm zilnic cu diferite tipuri de agresiune la adresa cetățenilor. De la jafuri, la bătăi și până la violuri. În urmă cu 2 luni am început să pregătim o campanie cu titlul "Învață să fii în siguranță" care se axează pe 4 coordonate principale - siguranța acasă, la școală, în trafic și la evenimente.

Pentru fiecare dintre aceste coordonate am pregătit materiale cu caracter educativ atât pentru cetățeni cât și pentru agenții economici (în cazul evenimentelor) sau insituții (ex. școli). “Tragedia din clubul Colectiv, ne-a determinat să amânăm cu o săptămână începerea campaniei și să dezvoltam partea dedicata incendiilor” a afirmat Florin Bravuceanu, Director Executiv al Caldo Privat Security. Astfel am publicat în urmă cu 2 zile un "Ghid practic de prevenție și acțiune în caz de incendii" ce poate fi citit în variantă completă la adresa:
https://www.caldoprivatsecurity.ro/evenimente-caldo-privat-security/ și în variantă scurtă.

Prin această campanie sperăm să venim în sprijinul celor interesați cu sfaturi practice de la specialiștii în domeniul securității, din cadrul firmei Caldo Privat Security.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close