Antena 3 CNN Economic Companii Campania „Învață să fii în siguranță”, inițiată de Caldo Privat Security continuă cu măsuri de siguranță pentru acasă!

Campania „Învață să fii în siguranță”, inițiată de Caldo Privat Security continuă cu măsuri de siguranță pentru acasă!

Campania „Învață să fii în siguranță”, inițiată de Caldo Privat Security continuă cu măsuri de siguranță pentru acasă!
23 Noi 2015   •   12:55

În urmă cu o săptămână Caldo Privat Security a inițiat Campania “Învață să fii în siguranță” care a debutat cu un ghid practic împotriva incendiilor. Săptămâna aceasta specialiștii în securitate trag un puternic semnal de alarmă către împătimiții platformelor de socializare de tip Facebook. Mesajul lor este simplu - evitați check-in-ul în concediu! Cu alte cuvinte, fanii interacțiunilor virtuale sunt rugați să nu mai anunțe hoții când sunt plecați de acasă. Check-in-ul cu imagini din vacanță, sau cu zilele rămase până la mult așteptatul concediu, le dau indicii clare indivizilor care abia așteaptă să le spargă casa.

Societatea se schimbă foarte repede, iar pozele din concediile petrecute departe de casă se pot întoarce împotriva noastră. Pare greu de crezut, însă fotografiile și locurile pe care le vizităm, afișate și făcute publice pe rețelele de socializare sunt mană cerească pentru ... hoții din locuințe. "Nu ne putem permite să fim naivi și să rămânem cu impresia că răufăcătorii sau spărgătorii de case nu accesează platformele de socializare", a declarata Florin Braviceanu, directorul executiv al companiei Caldo Privat Security. "Să nu cădem în capcana de a ne imagina ca aceștia stau ascunși și așteaptă să le pice vreun pont de undeva", a continuat Florin Braviceanu, explicând totodată că "în secolul tehnologiei, spărgătorii au conturi pe Facebook, de exemplu, de unde le vine foarte ușor să își 'pescuiască' victimele". Astfel, directorul executiv al Caldo Privat Security atrage atenția ca un simplu check-in pe o plajă din alt stat, ori la munte sau în orice alt loc îi anunță pe hoți că este momentul sa acționeze. În plus, acesta atrage atenția și asupra postarilor gen "home alone", care de asemenea pot reprezenta indicii pentru spărgătorii de case, autorii postarilor punându-se singuri în pericol. "Când plecați de acasă, fiți sigur că nu sunt mulți cei care știu că nu este nimeni în locuință. Pentru un plus de siguranță, contactați o firmă de specialitate și instalați dispozitive de supraveghere și apărare a imobilului. Și, de asemenea, lăsați prietenii de pe Facebook să afle ce bine v-ați distrat în concediu abia dupa ce ați revenit acasă", a conchis Florin Braviceanu. Un ghid complet cu măsuri pentru securizarea locuintei și sfaturi practice pentru acasă poate fi accesat pe pagina www.caldoprivatsecurity.ro.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close