Antena 3 CNN Economic Companii Când aţi făcut ultima dată "curăţenie" în propriul organism?

Când aţi făcut ultima dată "curăţenie" în propriul organism?

Când aţi făcut ultima dată "curăţenie" în propriul organism?
10 Mar 2011   •   10:32
PUBLICITATE// Grăsimea și kilogramele în plus se văd pe abdomen, pe șolduri, pe fund și chiar și pe brațe. Ne chinuim să scăpăm de surplus și ne supunem la tot felul de diete, care mai de care mai chinuitoare. Și totuși, când ne urcăm pe cântar, nu suntem mulțumite de ce ne arată. Nici nu este de mirare când ne gândim că pornim în lupta împotriva kilogramelor în plus cu multe speranţe, dar cu mâinile goale. Marea majoritate a persoanelor aleg ziua de luni pentru a începe o dietă, marcând astfel trecerea înspre o nouă etapă şi lăsând în urmă toate obiceiurile nocive, dar oare organismul nostru "se sincronizează" cu planurile noastre sau rămâne în continuare martorul perioadelor îndelungate de abuzuri alimentare?  

Experienţa medicilor nutriţionişti arată că excesul de greutate este greu de combătut fără a se acorda importanţa cuvenită detoxifierii. Dacă nu sunt eliminate toxinele din organism, nici cele mai la modă sau recomandate diete nu oferă un efect durabil.


Înainte de începerea oricărei diete, avem nevoie nu doar de „ziua 1” pentru dieta aleasă, dar şi pentru propriul organism. Odată „curăţat”, acesta va răspunde mult mai eficient la constrângerile pe care le presupune un program alimentar şi de activitate fizică, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Aşa a fost şi cazul meu. După ce m-am chinuit cu o dietă proteică timp de 3 luni care mi-a dat peste cap nivelul colesterolului și m-a lăsat obosită și lipsită de viață, am mers la o nutriționistă care mi-a zis că ar trebui să încerc, înainte de toate, o detoxifiere. Ea mi-a propus să mă supun la o procedură ce includea spălături de colon (locul unde se acumulează toate reziduurile) dar pe mine m-a cam speriat și în plus este și foarte scumpă. Așa că, am inceput să caut o alternativă mai puțin invazivă și mai ieftină.
 
M-am documentat pe net și am aflat că algele fac minuni la detoxifiere, așa că mi-am comandat un produs de slăbire și detoxifiere ce conține o algă dar și un fruct, despre care nu mai auzisem până acum: fructul acai. Chiar şi celebrul doctor Oz a avut o emisiune întreagă despre acest fruct, la care a fost invitată şi Oprah. În străinătate fructul acesta e faimos dar, la noi încă nu a pătruns, eu tot de pe net am aflat ce minuni poate face.

Combinația de acai cu alga respectivă se pare că reduce nivelul colesterolului (crescut de la alimentația mea prea bogată în proteine) arde grăsimile și, uimitor, distruge reziduurile de pe colon fără să fie nevoie de spălăturile acelea groaznice.

Am văzut rezultatele destul de greu, după două săptămâni, produsul acționând mai încet decât curele mele de înfometare dar, spre deosebire de acestea, nu sufeream de foame pe parcursul zilei. Am început să mănânc mai puțin, dar orice vroiam. După aproape o lună mi-am dat seama că și oboseala mea permanentă dispăruse și că mă trezeam ușor la 7 dimineața. Simt că această cură de Acai îmi face bine la tot organismul – după ani de intoxicare cu mâncăruri grase, ţigări, alcool, alimente cu multe E-uri și tot așa – aşadar, voi continua această cură.

In concluzie, că tot se apropie timpul pentru curățenia de primăvară, vă sfătuiesc să o începeți şi dumneavoastră pentru un organism mai pur, mai sănătos şi mult mai armonios. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close