Antena 3 CNN Economic Companii Carpatair cere insolvenţa Blue Air pentru 30.000 de euro

Carpatair cere insolvenţa Blue Air pentru 30.000 de euro

Carpatair cere insolvenţa Blue Air pentru 30.000 de euro
Sursa foto: carpatair
19 Mar 2010   •   16:26

Carpatair a depus miercuri, 17 martie, la Tribunalul Bucureşti, dosarul prin care cere insolvenţa Blue Air, termenul de judecată fiind stabilit pentru data de 30 iunie, scrie Mediafax.

"Este vorba de o sumă neachitată în valoare de 30.000 de euro, ca urmare a închirierii unei aeronave SAAB 2000 către Blue Air , în luna septembrie a anului trecut", a spus Paula Ardelean, vicepreşedinte al Carpatair, citat de agenţia de presă. Ea a explicat că Blue Air a operat aeronava pentru mai multe zboruri din Suceava şi Cluj.

"Noi nu voiam să ajungem în punctul acesta, dar toate demersurile anterioare nu au avut niciun succes şi nu am primit niciun răspuns. În acest caz, cererea insolvenţei a rămas singura variantă prin care să ne putem recupera o astfel de sumă", mai spune vicepreşedintele Carpatair.

Totodată, Florentina Ivan, directorul de PR al Blue Air, a declarat că firma pe care o reprezintă nu a primit nicio citaţie de la Carpatair. "Am întrebat la contabilitate şi mi s-a spus că datoria Blue Air către Carpatair este zero", a spus Ivan.

Compania aeriană Carpatair are în proprietate un hub aerian la Timişoara şi operează peste 250 de zboruri regulate pe săptămână către 30 de destinaţii din şase ţări.

Carpatair operează 12 aeronave de tipul SAAB 2000 (50 de locuri) si trei de tip Fokker 100 (105 locuri), la care se vor adauga încă trei aeronave Fokker 70.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Blue Air insolventa
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close