x close

Cât câștigă un angajat KFC

de D.G.    |    15 Dec 2017   •   15:34
Cât câștigă un angajat KFC 817 foto: Pixabay.com

“Dacă îți place să ai de-a face în fiecare zi cu ceva nou, să găsești un motiv de optimism în fiecare experiență, să fii activ și să nu te plictisești – acum știi că la KFC îți poți găsi povestea de success, chiar dacă nu ai experiență”, se menționa într-un anunț de angajare al KFC publicat anul trecut pe un portal specializat în recrutare.

Peste 2.000 de persoane au aplicat atunci pentru diverse joburi. Potrivit reprezentanților KFC, pachetul salarial oferit membrilor echipei pornea de la 1.700 de lei brut, sumă care includea valoarea tichetelor de masă și bonusuri de performanță.

Un manager de tură trebuie să aibă cunoștințe medii de operare a  calculatorului, experiență în redactarea de rapoarte și documente și de coordonare a unei echipe.  Cunoașterea limbii engleze este obligatorie. Studiile superioare reprezintă un avantaj la angajare. 

Salariul unui manager de tură la KFC ar fi, potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro, de 1.700 de lei, pentru un angajat full time în Bucuresti și cu o experiență în domeniu de 2 ani

În același timp, potrivit aceleași surse, un casier cu experiență în domeniu de până într-un an ar câștiga 850 de lei.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati