Antena 3 CNN Economic Companii Cât câștigă un angajat Lidl

Cât câștigă un angajat Lidl

Cât câștigă un angajat Lidl
05 Sep 2017   •   09:54

De la 1 octombrie 2016, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câştigă peste 1.568 lei net lunar, sumă care include valoarea bonurilor de masă.

Retailerul german Lidl a crescut salariile vânzătorilor şi lucrătorilor în depozitele companiei, care pot ajunge la circa 2.100 lei net lunar, cu tichete de masă incluse, potrivit economica.net.

Potrivit noii grile, salariul unui vânzător şi al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, adică aproximativ 2.100 lei net lunar, cu tichete de masă incluse.

Un angajat al Lidl România cu normă întreagă câştigă peste 2.199 de lei brut, adică 1.568 lei net, sumă care include valoarea bonurilor de masă.

În plus, Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Acelaşi sistem progresiv îl are retailerul şi în ceea ce privește zilele de concediu. Un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

×
Subiecte în articol: Lidl
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close