x close

Cât câștigă un angajat McDonald’s în România

de D.G.    |    07 Mar 2018   •   20:28
Cât câștigă un angajat McDonald’s în România 817 foto: Pixabay.com

Salariile angajaţilor McDonald’s din România au crescut cu 15% în 2017 şi cu 8% la începutul acestui an, a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s.

”Pentru McDonald’s angajaţii şi clienţii sunt cei mai importanţi, ei stau la baza tuturor activităţilor pe care le desfăşurăm. Fiecare dintre cei 4.500 de angajaţi ai Premier Restaurants România este o parte importantă din tot ceea ce înseamnă business-ul McDonald’s în România, iar pentru noi este o prioritate recompensarea muncii şi a performanţei lor. În 2017 şi 2018, pe baza unei performanţe foarte bune a angajaţilor şi a companiei, am crescut salariile angajaţilor cu 15% în 2017 şi cu 8% la începutul lui 2018”, a precizat Daniel Boaje, pentru News.ro.

Pachetul salarial oferit unui candidat care se angajează în cadrul lanţului de restaurante de tip fast-food McDonald’s era, în noiembrie 2017, de 22.000 de lei brut pe an (1.850 de lei brut pe lună), cu bonurile de masă incluse, potrivit anunţului de angajare publicat de McDonald’s pe site-ul de recrutare eJobs.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati