Antena 3 CNN Economic Companii Cauți idei pentru o afacere profitabilă? Ce zici de un magazin online?

Cauți idei pentru o afacere profitabilă? Ce zici de un magazin online?

Cauți idei pentru o afacere profitabilă? Ce zici de un magazin online?
27 Feb 2019   •   11:33

Ținând cont de situația economică actuală și de șansele de reușită în acest domeniu, magazinele online pare să se plieze pe ambele criterii, iar o promovare bună poate garanta succesul. În momentul în care te decizi să-ți deschizi un magazin online trebuie să ai în vedere și domeniul pe care vrei să activezi. Unul dintre cele mai de succes domenii unde vânzările sunt din ce în ce mai mari este cel destinat adulților, așa că, deși poate părea cam îndrăzneț, un magazin online care cuprinde produse de acest fel s-ar putea să fie business-ul potrivit pentru tine.

De ce un magazin online?

Lista beneficiilor unui magazin online destinat este destul de amplă, avantajele fiind atât de partea conusmatorilor cât și de partea antreprenorilor. În primul rând, clienții vor avea acces la mai multe produse pe care le pot cumpăra DISCRET. Într-un magazin real spațiul este limitat, din acest motiv nu pot fi expuse decât o parte din produse. Plus de asta, încă există o mulțime de persoane timide pentru care acest subiect este unul tabu și persoane care doresc discreție maximă, iar livrarea în cadrul unui magazin online oferă discreție. Ambele categorii de oameni preferă magazinele online. Magazinele online destinate adulților reprezintă o afacere destul de înfloritoare și de profitbailă și asta pentru că oamenii încep să își schimbe prioritățile în cuplu și nu se mai tem să experimenteze.

Există un magazin online destinat adulților care oferă discreție pentru produse erotice de cea mai bună calitate. Care este cheia succesului pentru? Pe lângă prețurile extrem de competitive, acest magazin online oferă beneficii în mod constant, iar strategiile de marketing aplicate în online ajută la fidelizarea publicului și la creșterea vizibilității.

În ceea ce privește costurile, acestea sunt mai reduse fiind un magazin online. Înainte de a deschide un magazin online propriu zis trebuie să ai în vedere și cadrul legislativ.

Cat costa sa deschizi o firma și care sunt condițiile necesare?

Prima condiție pentru deschiderea unui magazin online este ca activitatea acestuia să fie derulată printr-o firmă, persoană fizică autorizată, întreprindere individuală sau întreprindere familială. Dacă vă decideți să înființați o societate cu răspundere limitată, pe scurt infiintare SRL, trebuie să știți că este cea mai răspândită formă juridică datorită răspunderii limitate a asociaților. Aceștia sunt ținuti responsabili pentru obligațiile societății doar în limita aportului lor. Un alt motiv daca optați pentru infiintare SRL este valoarea foarte mică a capitalului social. Minimumul cerut de lege este 200 lei, iar capitalul este împărțit în părți sociale egale. Acestea nu pot fi mai mici de 10 lei. Cat costa sa deschizi o firma? Nu foarte mult. Costurile variază între 300 și 390 lei în funcție de numărul de asociați.

PFA-ul reprezintă o persoană fizică autorizată care desfășoară orice formă de activitate economică permisă de lege, folosindu-se în general de forța de muncă proprie. Pentru a deveni o persoană fizică autorizată condițiile obligatorii sunt: de a fi cetățean roman sau cetățean al unui stat membru din Uniunea Europeană, cu vârsta minima de 18 ani și care nu a săvârșit fapte sancționate de legile financiare, de natura celor nscrise în cazierul fiscal. Cat costa sa deschizi o firma PFA? Doar 190 lei.

Fie că îți dorești să deschizi un PFA și să fii o persoană autorizată sau îți dorești să deschizi un SRL, adică o societate cu răspundere limitată actele pentru infiintarea firmei și drumurile făcute pe la instituțiile statului o să-ți ia mult timp. Recomandarea noastră pentru tine este să apelezi la o firmă specializată în domeniul infiintari firmelor.

Promovarea bună îți garantează succesul!

Prezența în mediul online este vitală pentru afacerea ta (fie că aceasta este doar online sau nu). Pentru a avea un real succes promovarea este cheia care garantează asta. Investind în promovare, investești în afacerea ta rezultând succesul.

Apelează la servicii optimizare SEO pentru a avea un site potrivit pentru clienți și te va ajuta să obții poziții în Google. De asemenea, o campanie SEO eficientă este un punct de plecare în ceea ce privește nu doar promovarea, ci și crearea unui brand, aducând beneficii pe o perioadă lungă de timp.

Dacă te decizi să îți înfințezi un magazin online, după ce îndeplinești criteriul legislativ, te poți focusa pe crearea unui brand.

Magazinele online destinate adulților prind din ce în ce mai bine pe piața din România, iar cu o promovare bună acestea pot aduce succesul. Pentru a te asigura că ai rezultate, poți începe cu un buget minim de promovare pe care să îl crești treptat. Campaniile PPC te vor ajuta să ai control asupra bugeteleor și să obții o audiență foarte bine targetată.

Un lucru important pentru funcționarea unui magazin online este diversificarea gamei de produse, atât ca utilizare cât și ca preț. Produsele pot să pornească de la cele mai ieftine până la cele de lux. Este necesară încrederea clienților în tine așa că oferă cele mai bune produse. Cheia succesului unui astfel de magazin constă, ca și în cazul altor spații online, în oferirea unei game diversificate de produse, de cea mai bună calitate și la prețuri competitive, livrare rapidă și sigură și în confidențialitatea oferită clienților.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close