Antena 3 CNN Economic Companii Cea mai ieftină şi eficientă alternativă la chirurgia pentru slăbit

Cea mai ieftină şi eficientă alternativă la chirurgia pentru slăbit

Cea mai ieftină şi eficientă alternativă la chirurgia pentru slăbit
31 Mai 2011   •   10:10
PUBLICITATE// Pana de curand cea mai eficienta (dar si invaziva) metoda de slabit era balonul gastric chirurgical. Aceasta metoda implica introducerea unui balon de silicon in stomac, pentru reducerea capacitatii acestuia si crearea impresiei de satietate. Rata de succes a acestei interventii este cu mult mai mare decat a majoritatii curelor de slabire, ea dovedindu-si eficienta chiar si in cazuri grave de obezitate, cand orice altceva a dat gres. Insa, ca orice interventie chirurgicala, si aceasta prezinta riscuri, nu este recomandata oricui si este si costisitoare.

Pentru cei care isi doresc o metoda de slabire la fel de eficienta ca balonul gastric chirurgical, dar fara implicatiile si riscurile pe care le prezinta acesta, cercetatorii americani au dezvoltat o metoda de slabire asemanatoare: un balon gastric 100% natural, ce nu necesita nicio operatie si cu ajutorul caruia se poate slabi in medie 500 de grame pe zi. Si ce este mai important, nu veti suferi de foame pentru ca actiunea acestui balon gastric duce la stoparea poftei de mancare excesive - dusmanul numarul 1 al siluetei noastre!

Principala componenta a acestui produs este guma Karaya, singura fibra naturala din lume care isi multiplica de 50 de ori volumul, cand intra in contact cu acidul prezent in stomac, ca un burete ce absoarbe apa. La fel de eficient ca balonul gastric chirurgical, fara sa fie nevoie sa mergeti la spital!

Efectele apar dupa 15 minute si la pranz sau la cina veti putea comanda o salata sau doar o supa fara sa simtiti frustrare si fara sa va repeziti dupa aceea la frigider. Pe masura ce comprimatul, ce contine guma Karaya, creste in volum si ocupa o mare parte din stomac, creierul primeste mesajul ca stomacul este plin si aceasta senzatie va ajuta sa mancati portii mai mici si mai rare.

Dar, actiunea acestuibalon gastric nu se opreste doar aici, el fiind gandit sa nu va impiedice sa mancati ce doriti sau sa va constranga la un anumit regim. Avand in componenta si pectina, un puternic acid de fructe, acest produs arde grasimile si impiedica glucidele pe care le consumati sa se transforme in grasime.

Balonul gastric vegetal este ideal pentru cei care sufera de bulimie sau de boala "rontaitului" excesiv intre mese, pentru cei care recurg la mancare pentru a face fata stresului sau problemelor de alta natura sau chiar pentru cei care nu se pot abtine de la alimente nesanatoase. Balonul gastric vegetal este disponibil si in Romania, putand fi comandat de aici.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close