Antena 3 CNN Economic Companii (P) Cele mai bune case de pariuri online, luate sub lupa de specialiștii Intelbet.ro

(P) Cele mai bune case de pariuri online, luate sub lupa de specialiștii Intelbet.ro

(P) Cele mai bune case de pariuri online, luate sub lupa de specialiștii Intelbet.ro
25 Noi 2016   •   13:07

Încă din antichitate oamenii au fost atrași de pariuri. De exemplu, grecii și romanii pariau cu mare plăcere și se bucurau de fiecare dată când aveau ocazia să facă pariuri.

În acea perioadă se paria pe lupte între gladiatori. Aceste lupte erau privite ca un sport. Din astfel de pariuri câștigau importante sume de bani. Odată cu trecerea timpului, pariurile sportive au intrat în pauză până în Evul Mediu.

În Evul mediu se făceau foarte multe pariuri sportive. Prin sport, cei din această perioadă înțelegeau echitație, lupte, dueluri, etc. În ciuda faimei pe care o aveau, mulți guvernatori au luat diferite măsuri pentru a le interzice, dar nu s-a reușit decât să determine lumea să facă pariuri clandestine.

Odată cu trecerea timpului, acele pariuri din Evul Mediu au lăsat loc curselor cu cai, care s-u răspândit foarte mult în Regatul Unit. Au avut un succes atât de mare încât coloniștii englezi au dus această tendință în Statele Unite, unde a avut, de asemenea, un mare succes și s-a transformat în una din principalele distracții ale publicului în general.

La începutul secolului XX cursele cu cai deja erau considerate un adevărat eveniment, dar, de asemenea, au început să apară și pariurile pentru sporturi precum fotbal, sport care treptat a început să aibă din ce în ce mai mare succes. După aceea, și odată cu proliferarea altor sporturi, s-a extins gama de posibilități de pariere.

Dar, dacă există o autentică revoluție în istoria pariurilor sportive este cea pe care o trăim în prezent pe Internet. Este vorba de casele de pariuri online, ceva ce nimeni nu și-ar fi imaginat acum două-trei decade și mai ales după ce pariul a apărut în antichitate în perioada grecilor și romanilor.

Fenomenul caselor de pariuri online s-a dezvoltat din ce în ce mai mult, iar acum toți cei care vor să se distreze și să și câștige un ban în plus, au posibilitatea să parieze confortabil de acasă, doar stând în fața unui laptop sau pc.

Acest lucru este un mare avantaj pentru toți cei cărora le place să parieze. Diversele pariuri online reprezintă o bună șansă de a te distra de oriunde vrei.

Însă, înainte de a paria online la diverse case de pariuri online, este bine ca orice parior să se informeze cu privire la casele de pariuri legale din România. Cu cât sunt mai sigure casele de pariuri online, cu atât cresc șansele de câștig ale pariorilor.

Din acest motiv, pentru a veni în ajutorul tuturor pariorilor, a fost creată o platformă numită Intelbet, care poate fi privită ca un filtru al caselor de pariuri online. Pe acest site casele de pariuri trec prin lupa specialiștilor Intelbet.

După o analiză amănunțită a acestora, specialiștii oferă pariorilor un top al caselor de pariuri online precum și informații utile despre acestea. De asemenea, pariorii profesioniști și experții în pariuri precum Mihai Mironică, Julio Salinas, Ioana Cosma, oferă pariorilor în fiecare zi ponturi pariuri sportive, pentru ca aceștia să poată lua cea mai bună decizie înainte de a paria.

Și asta nu e tot. Pe lângă informațiile care le pot găsi pe acest site, pariorii pot interacționa cu alți utilizatori care își fac cont pe acest site. Astfel, au posibilitatea de a afla ce experiențe au avut ceilalți pariori cu diverse case de pariuri online. De asemenea, pe acest site își pot crea un blog unde pot împărtăși la rândul lor din ceea ce știu despre pariuri, case de pariuri, etc.

Intelbet nu este o platformă oarecare, este un loc în care orice problemă a pariorilor își găsește rezolvare. În cazul în care apare vreo problemă între pariori și casele de pariuri, echipa Intelbet intervine pentru a rezolva orice dispută. În plus, oferă pariorilor cele mai oneste ratinguri ale caselor de pariuri.

Datorită acestei echipe de specialiști și a informațiilor oferite, orice parior va putea paria în siguranță, fiind foarte bine informat, inclusiv despre diversele bonusuri la pariuri online. Există foarte multe bonusuri la case de pariuri online. Sunt bonusuri de care merită profitat.

Așadar, dragi pariori, înainte de a paria, nu ezitați să intrați pe site-ul Intelbet.ro, pentru a afla informații utile despre casele de pariuri și pariurile online pe care le puteți face. Cu cât veți mai bine informați, cu atât șansele voastre de câștig vor fi mai mari.

Decizia nr.1067 / 23.06.2016
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close