Antena 3 CNN Economic Companii Cine nu este afectat de valul de gripă de primăvară?

Cine nu este afectat de valul de gripă de primăvară?

 Cine nu este afectat de valul de gripă de primăvară?
22 Mar 2011   •   08:14
PUBLICITATE // Suntem la sfarsitul lui martie si inca nu ne-am dat jos paltoanele, fularele si manusile. In plus, am asistat la dezastre naturale de proportii, datorate poate, dramaticelor schimbari climatice din ultimii ani. Explicatiile sunt diverse si oamenii de stiinta au dezbatut problema pe toate partile. Intelegem ca traim vremuri grele si controversate insa, organismul nostru nu se poate adapta la aceste schimbari cu naturaletea cu care noi privim cum, dupa o dimineata insorita, seara se lasa cu un vifor de decembrie. Capacitatea lui de adaptare este limitata si are nevoie de ajutor.

Cert este ca, primavara de primavara, eu si o multime de oameni din jurul meu, ne imbolnavim de raceala sau gripa. Poate sa treaca o iarna intreaga fara sa ma imbolnavesc - ca iarna trecuta - si la inceputul primaverii, cand credeam ca am scapat, sa ma loveasca o gripa urata. Si e genul acela rezistent si incapatanat care nu trece cu ceaiuri fierbinti si care ma tintuie la pat o saptamana sau si mai mult.

Si mai exista genul de oameni - am si eu o prietena asa - peste care trece orice sezon, orice epidemie de gripa, fara a-i afecta. Primavara asta m-am hotarat sa trec si eu in aceasta categorie- a celor imuni la raceala - si inca din februarie am inceput sa iau preventiv vitamina C, Echinacea si un complex probiotic. Prietena mea - cea care nu raceste niciodata - vazandu-ma cu geanta plina de ambalaje si cutiute, mi-a recomandat un produs pentru imunitate care iti ofera toate cele 3 elemente in acelasi ambalaj.

Produsul contine, dupa cum ziceam, 3 feluri de capsule diferite care se iau zilnic: o capsula/zi de vitamina C, pentru a creste rezistenta la boli si nivelul de imunitate, o capsula/zi de Echinacea, pentru a stimula apararea naturala a organismului si o capsula/zi de complex probiotic (4 miliarde de fermenti), pentru a preveni infectiile si a reduce reactiile inflamatorii si alergice.

Pe langa cresterea imunitatii am simtit cum aceasta cura - pe care o tin de o luna - m-a scapat de starile acelea de oboseala, inevitabile la inceputul primaverii, dar si de unele reactii alergice care ma chinuiau de fiecare data cand ieseam in parc. Ca sa nu mai vorbesc ca a fost mai ieftin sa cumpar un singur produs, in loc de 3.

Cum schimbarile climatice nu se vor opri aici si cine stie la ce vom mai asista, tot ce putem face este sa ne protejam organismul cum putem mai bine. Un imunoprotector este primul pas spre un organism mai sanatos.

 

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close