Antena 3 CNN Economic Companii Compania Seed Consultants a primit trei premii de branding şi design pentru trei branduri româneşti

Compania Seed Consultants a primit trei premii de branding şi design pentru trei branduri româneşti

Compania Seed Consultants a primit trei premii de branding şi design pentru trei branduri româneşti
09 Aug 2012   •   19:49

Intact Media Group anunţă cu mândrie noi distincţii obţinute de compania Seed Consultants în cadrul competiţiei internaţionale de branding şi design American Design Awards.

Agenţia branding şi design Seed Consultants, parte a Intact Media Group, a primit trei premii de branding şi design pentru trei branduri româneşti: Andu şi Pic Flavours la categoria Corporate Identity Design şi Intact Media Group la categoria Brochure Design. Seed este singura agenţie românească premiată la această competiţie internaţională.

“Aprecierea internaţională demonstrează încă o dată că brandurile româneşti se dezvoltă şi pun accent din ce în ce mai mare pe imagine. Suntem mândri că specialiştii noştri în strategie de brand şi design au ridicat pe podiumul din SUA trei branduri româneşti, fiecare cu valoare mare în categoria sa. Îmi felicit atât colegii, cât şi partenerii de business care au făcut echipă bună cu Seed”, a declarat Dochiţa Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

“Seed a demonstrat valoarea creatiilor lor cu fiecare vizual dezvoltat, fie ca a fost vorba de marci din grup - Intact Media Academy, Income sau zona corporate Intact Media Group, fie ca a fost vorba de clienti externi. Aceasta tripla performanta, in luna Jocurilor Olimpice, pozitioneaza Seed pe un binemeritat loc fruntas in piata. Multumim pentru declinarea identitatii corporate a grupului si pentru exceptionalul vizual al brosurii anuale, cu care, de altfel, si-au adjudecat unul dintre premii.” , a declarat Sandra Stoicescu, Director Executiv Intact Media Group.

American Design Awards este o competiţie de grafică recunoscută pe plan internaţional. Aceasta îşi propune ca prin intermediul acestor premii să îi încurajeze pe specialişti să urmeze practicile etice pentru obţinerea unor rezultate impresionante. American Design Awards se adresează profesioniştilor din întrega lume, fiind o distincţie deosebit de importantă.

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezentă pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale.


×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close