Antena 3 CNN Economic Companii Concurs: Treci pe verde cu bicicleta roşie!

Concurs: Treci pe verde cu bicicleta roşie!

Concurs: Treci pe verde cu bicicleta roşie!
Sursa foto: Foto: bicicletarosie.ro
12 Iul 2010   •   23:45

Amatorii de ciclism si nu numai sunt invitati sa acceseze site-ul www.bicicletarosie.ro si sa castige o bicicleta rosie de la Coca-Cola.

Pentru al doilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din România, in parteneriat cu Primaria Capitalei si Green Revolution organizeaza cel mai mare tur ciclist pentru amatori - ?Bicicleta roşie?, ce va avea loc in 17 Iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.

400 de câştigători ai competiţiei ?Bicicleta roşie? vor participa la acest eveniment împreună cu mulţi alţi posesori de biciclete care doresc să susţină un stil de viaţă activ, mai ?verde?, mai echilibrat.

Pentru a promova turul ciclist şi a încuraja participarea, Sistemul Coca-Cola România ofera 400 de biciclete, căşti de protecţie, cotiere şi genunchiere, printr-o promoţie organizată în perioada 01 Iulie ? 14 Iulie 2010. Persoanele care doresc sa participe la concurs, trebuie sa acceseze website-ul www.bicicletarosie.ro si sa completeze un chestionar. La finalul promotiei, 400 de norocosi vor fi selectati, prin tragere la sorti, conform regulamentului, pentru a intra in posesia unei biciclete si al unui echipament de protectie complet.

?Este al doilea an in care organizam acest eveniment si speram ca va avea un succes cel putin la fel de mare ca anul trecut. Prin acest gen de actiuni, Sistemul Coca-Cola din România isi afirma preocuparea constanta pentru sănătatea oamenilor şi starea lor generală. Dorinţa noastră este să încurajăm oamenii să adopte un stil de viaţă activ şi sănătos, prin calitatea şi diversitatea produselor noastre, prin modul în care le comercializăm, prin informaţiile nutriţionale pe care le oferim şi prin programele noastre care încurajează activitatea fizică.? adaugă Petre Sandru, Market Operations Manager, Coca-Cola Romania si Moldova.

?Dacă dorim ca Bucureștiul să fie un oraș în care nu doar să locuim ci și să trăim, am lasa măcar o dată pe saptămână mașina în parcare și am merge cu bicicleta. Ca primar al acestui oraș am inițiat și voi iniția în continuare proiecte prin care să creez o infrastructură modernă pentru cei care folosesc acest mijloc de transport. În viitorul apropiat, mersul pe bicicletă ar trebui să devină în București o obișnuință. Daca toți vom ințelege acest lucru, Capitala va creâște cu adevarat Verde? adaugă Domnul Primar General al Capitalei, Dr. Sorin Oprescu.

Turul ciclist ?Bicicleta roşie? este un proiect susţinut de Sistemul Coca-Cola România, în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Green Revolution. Obiectivul principal al acestui program este să incurajeze locuitorii Capitalei să adopte un stil de viaţă sanatos.

Anul trecut, peste 800 de bucuresteni au luat parte la turul ciclist ?Bicicleta rosie?, alaturi de personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor. In cadrul evenimentului, specialisti nutritie au oferit tuturor participantilor informatii despre hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata sanatos.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close