Antena 3 CNN Economic Companii Contraceptia este acum mai ieftina cu noul card Safe for you - doar la Catena!

Contraceptia este acum mai ieftina cu noul card Safe for you - doar la Catena!

Contraceptia este acum mai ieftina cu noul card Safe for you - doar la Catena!
23 Dec 2013   •   13:55

In epoca in care traim, a te proteja de o sarcina nedorita este simplu, pentru ca mijloacele de contraceptie sunt la indemana oricui. Si nu doar o sarcina nedorita poate deveni o problema atunci cand nu ne protejam in timpul actului sexual, ci si bolile cu transmitere sexuale care sunt din ce in ce mai raspandite. In plus, multe dintre ele nu au simptome clare, vizibile si atunci riscul de a le contacta sau de a le depista foarte tarziu este mare. Nu trebuie sa ajungi intr-o situatie limita pentru a intelege importanta  contraceptiei, este intotdeauna mai simplu sa previi decat sa tratezi!

Catena sprijina educatia sexuala si incurajeaza folosirea mijloacelor contraceptive, astfel ca vine in sprijinul clientilor sai prin cardul Safe for you! Metode contraceptive moderne, teste de ovulatie sau sarcina, produse de uz feminin, dar si campanii de informare si educare pentru sanatate – toate acestea sunt la dispozitia ta prin intermediul Safe for you! Cardul se elibereaza pe loc in toate farmaciile Catena si iti ofera preturi speciale, reduceri si promotii la toate produsele de care ai nevoie pentru contraceptie si igiena intima, precum si la suplimente si medicamente. In plus, beneficiezi si de preturi speciale la cosmetice (geluri de dus, sampoane, lotiuni pentru corp, sapunuri) din Anglia, Italia disponibile exclusiv in reteaua de farmacii Catena (Grace Cole, Baylis&Harding, Nesti Dante, Genera) sau din gamele proprii (Naturalis, Fildas).

Reducerile de care te poti bucura prin intermediul cardului Safe for You ajung pana la 25% si cuprind o gama larga de produse:

·                    25% la produsele de uz feminine din gamele Genera, Fildas, Pure si Femfresh;

·                    22% la cosmetice Anglia, suplimente si cosmetice Naturalis, precum si la alte produse ;

·                    15% la produsele de contraceptie si alte produse de uz feminin (conform listei disponibile in farmacii);

·                    11%  la peste 4000 de produse (OTC-uri, suplimente si cosmetice si medicamentele cu prescriptie cu pretul pana la 65 LEI); precum si pentru cele mai vandute medicamente cu prescriptie intre 65 si 300 LEI;

·                    7%  la  medicamentele mai putin prescrise intre 65 – 300 LEI;

·                    3% pentru alte produse cu consum redus

Te asteptam in farmaciile Catena pentru a-ti oferi cardul Safe for you, nu costa nimic si iti ofera o multime de beneficii de care te poti bucura!

Afla toate informatiile despre cardul Safe for you pe pagina de Facebook: Facebook Safe for you! Like!

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close