Antena 3 Economic Companii Cu avionul, direct spre Canada! Zboruri directe către Toronto și Montreal pentru români

Cu avionul, direct spre Canada! Zboruri directe către Toronto și Montreal pentru români

29 Sep 2017   •   18:21
Cu avionul, direct spre Canada! Zboruri directe către Toronto și Montreal pentru români
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Compania aeriană Air Canada va opera, din luna iunie 2018, zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către Montreal şi Toronto, a anunţat, vineri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuţiilor cu şefii CNAB, care au convins reprezentanţii Air Canada să opereze curse directe pe principalul aeroport al României. 

Astfel, Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele Bucureşti - Toronto şi Bucureşti - Montreal, patru curse săptămânale dus-întors. 

'Le urăm 'Bun venit' partenerilor noştri de la Air Canada şi ne bucurăm că au ales Aeroportul Henri Coandă Bucureşti drept cea mai nouă destinaţie. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureştiului pe lista destinaţiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum şi o confirmare a faptului că Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti devine un centru relevant de interes pe harta aviaţiei internaţionale. Echipa CNAB este dedicată total pasagerilor şi companiilor aeriene şi am convingerea că acest parteneriat cu Air Canada este un început de bun augur pentru proiectele de anvergură pe care le-am pregătit', a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mîndrescu.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează 47 de companii aeriene către 103 de destinaţii. Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767.

Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România sunt:

Montreal - Bucureşti: 7 iunie,

Bucureşti - Montreal: 8 iunie, 

Toronto - Bucureşti: 9 iunie;

Bucureşti - Toronto: 10 iunie. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu. 

Începând cu data de 1 mai 2017, românii care deţin o viză validă pentru SUA sau au primit o viză pentru Canada în ultimii 10 ani pot călători fără vize, iar, de la 1 decembrie 2017, toţi cetăţenii români vor putea merge în Canada fără viză. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close