Antena 3 Economic Companii Cum au strălucit vedetele de la Hollywood pe covorul roşu

Cum au strălucit vedetele de la Hollywood pe covorul roşu

de Antena3.ro    |    01 Mar 2011   •   09:47
 Cum au strălucit vedetele de la Hollywood pe covorul roşu

 PUBLICITATE // Premille Oscar şi Golden Globe sunt cele mai importante ceremonii de la Hollywood, ce premiază în fiecare an performanţele remarcabile în film şi televiziune. Anul acesta, ceremonia Golden Globe s-a transmis live pe internet şi de aceeaşi promovare s-au bucurat şi Premiile Oscar, în încercarea de a atrage şi publicul mai tânăr. Nu-i de mirare că în rândul vedetelor invitate, presiunea de a arăta foarte bine este extrem de mare, având în vedere că milioane de spectatori au posibilitatea de a analiza în cele mai mici detalii felul in care arată. Mai ales că se ştie că, pe cameră, ai cu 10 kilograme în plus.

Însă la Hollywood există întotdeauna metode prin care starurile îşi pot ajusta aspectul fizic, chiar şi în câteva zile. Aflate mereu sub presiunea mass media, acestea apelează mereu la cele mai avangardiste metode de a slăbi, fiind mereu cu un pas înaintea restului lumii.

Anul acesta se pare că vedetele au apelat la un cocktail special ce practic topeşte grăsimea în doar 2 zile. Acest cocktail, cunoscut în SUA sub numele de „Hollywood 2 days Instant Diet”, a revoluţionat domeniul pierderii în greutate. Cum lumea cinematografiei este foarte competitivă şi orice atu este ţinut sub taină, această băutură a rămas un secret până de curând, când paparazzii au surprins o tânără pretendentă la Oscar bând acest cocktail...chiar pe stradă. Se pare că vedetele îl iau cu ele peste tot şi îl consumă oriunde s-ar afla.

Nutriţioniştii care l-au analizat au ajuns la concluzia că secretul băuturii constă în combinaţia de Oxxynea si Sinetrol, două combinaţii brevetate de fructe, legume şi plante, alge, uleiuri esenţiale, precum şi minerale şi vitamine, ce au demonstrat în urma testelor că au o capacitate extraordinară de ardere a grăsimilor.
 
Hollywood 2 days Instant Diet duce la slăbirea a 3-4 kilograme în 48 de ore, fără să fie nevoie şi de vreo dietă. Urmarea e firească: în scurt timp, cocktailul s-a răspândit în toată lumea, fiind metoda de slăbire preferată a tuturor celor care doresc să slăbească repede, înainte de un eveniment important. Cu cât se consumă pe o perioadă mai mare de timp cu atât se slăbeşte mai mult, slăbirea fiind gradată şi nu bruscă, fără ca sănătatea celui care îl consumă să fie afectată. În România produsul se poate comanda online aici.
 
Anul acesta la premiile Oscar toţi cei prezenţi au arătat cât se poate de bine, aşa de bine cum numai vedetele de la Hollywood pot arăta. Mă rog...acum nu numai vedetele, că ştim cu toţii de Hollywood 2 days Instant Diet.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close