Antena 3 CNN Economic Companii Cum conduci iarna aceasta în siguranță? Davanti Tyres – gama de anvelope ideale! (P)

Cum conduci iarna aceasta în siguranță? Davanti Tyres – gama de anvelope ideale! (P)

Cum conduci iarna aceasta în siguranță? Davanti Tyres – gama de anvelope ideale! (P)
29 Noi 2019   •   11:59

Iarna se apropie cu pași repezi. Ce să faci pentru a te asigura că ești în siguranță la volan? Ai nevoie de niște anvelope performante.

În centrul fiecărei anvelope Davanti stă performanța. Compușii de cauciuc, care au fost îmbogățiți cu tehnologia silica, combinați cu modele inovatoare și structuri de rulare optime, asigură că toate anvelopele Davanti îndeplinesc mai multe criterii: performanță, siguranță, eficiență și confort.

Gama de anvelope Davanti Wintoura - anvelope de iarnă - este rezultatul anilor de dezvoltare și testare. Au apărut astfel pe piață patru modele unice, fiecare din ele optimizat cerințelor conducătorilor auto.

Fiecare model Davanti a fost dezvoltat folosind simularea computerizată 3D, testări de pistă și testări interne în laborator.

Faptul că produsele au trecut de teste riguroase dă încredere în performanța dovedită a gamei de anvelope Wintoura. Mai mult, asta se întâmplă chiar și în cele mai nefavorabile condiții de condus pe timp de iarnă.

Unde au fost făcute testele? Finlanda - locul în care Davanti Tyres a testat anvelopele. S-a apelat la compania independentă Test World cu sediul în Ivalo, Finlanda. Locația a fost aleasă pentru condiții cât mai realiste pentru condiții de drum nefavorabile - autodromul Airport Proving Grounds.

Test World, parte a Grupului Millbrook, este specializată în furnizarea de servicii de testare, validare și inginerie în cadrul industriei auto.

Nimic nu se poate compara cu un proces de teste în extremitatea nordică a lumii. Rezultatele testelor au dovedit ca anvelopele Davanti Tyres sunt performante.

Până și cele mai subțiri straturi de gheață sau zăpadă poate schimba gradul de responsivitate al anvelopelor. Soluția pentru a conduce mașina în siguranță în condiții de iarnă este de a avea anvelope de iarnă care să îți ofere performanțe previzibile, coerente și sigure în orice condiții. 

Cum obțineți anvelopele? Cauciucurile Davanti sunt importate exclusiv de către Anvelope.ro.

Tu ce model Davanti alegi pentru mașina ta?

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close