Antena 3 CNN Economic Companii Cum iti vinzi produsele pe internet utilizand comerciabil.ro

Cum iti vinzi produsele pe internet utilizand comerciabil.ro

Cum iti vinzi produsele pe internet utilizand comerciabil.ro
24 Mai 2012   •   17:58
PUBLICITATE//   Comerciabil.ro iti ofera posibilitatea de a avea un magazin virtual in cateva minute, usor de folosit si administrat - tot ce ai nevoie pentru a iti vinde produsele pe internet.

Incepi prin alegere uneia din cele peste 50 de teme puse la dispozitie, creezi categorii si adaugi produsele. Imediat dupa aceasta iti lansezi magazinul, iar potentialii clienti au la dispozitie produsele tale.

Beneficiezi de super preturi la transport, plata cu cardul este deja integrata in magazinul online, si ai posibilitatea de a folosi domeniul tau propriu. Consultantii nostri de marketing te invata cum sa prezinti produsele pe internet, si iti arata pasii care trebuiesc urmati pentru promovarea magazinului online.

Un alt mare avantaj este acela ca poti urmari in timp real traseul comenzii si stii exact in ce moment a fost livrata catre clientul final.

De ce sa astepti pentru crearea magazinului tau online doua sau trei saptamani? La comerciabil.ro ai magazinul gata in cateva minute, beneficiezi de 15 zile gratuit pentru a iti adauga produsele, iar apoi poti incepe sa vinzi.

Testeaza 15 zile gratuit, fara nici o obligatie!

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close