Antena 3 CNN Economic Companii Cum poate schimba lumea o picătură din această băutură. "Vom genera un fenomen atunci când va fi lansată"

Cum poate schimba lumea o picătură din această băutură. "Vom genera un fenomen atunci când va fi lansată"

Cum poate schimba lumea o picătură din această băutură. "Vom genera un fenomen atunci când va fi lansată"
de O.P.    |    11 Sep 2012   •   09:51

Este una din cele mai mari companii din lume, iar prin acest produs vrea să schimbe concepţia oamenilor despre consumul de apă. Această nouă băutură care va fi lansată va putea fi consumată sub formă de picături, iar producătorii spun că o singură picătură îţi poate potoli setea.

Produsul minune va fi lansat de Coca Cola şi se va numi "Dasani Drops". Potrivit datelor furnizate de companie, lichidul va fi îmbuteliat în sticluţe mici, care pot fi introduse chiar şi în geanta unei doamne.



Cei care doresc să dea un gust aparte apei pe care o consumă pot pune câteva picături de Dasani în sticla cu apă, iar aceasta capătă o aromă plăcută. Ceea ce este cel mai important, această băutură nu are calorii, pentru că este îndulcită artificial.

John Roddey, vicepreşedintele Coca-Cola din America de Nord a declarat că prin această băutură se doreşte încurajarea consumului de apă, indiferent că este vorba de apă îmbuteliată sau apă de la robinet.






×
Subiecte în articol: obezitate
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close