Antena 3 CNN Economic Companii Cum se îngraşă şi cum slăbesc românii în vreme de criză!

Cum se îngraşă şi cum slăbesc românii în vreme de criză!

Cum se îngraşă şi cum slăbesc românii în vreme de criză!
20 Ian 2011   •   10:20
PUBLICITATE // Când nu ai bani mănânci prost. Mâncatul prost, contrar prejudecăţilor, nu slăbeşte ci dimpotrivă, duce la îngrăşare. Iar îngrăşarea duce la o mulţime de alte probleme de sănătate, dar şi financiare. 

De exemplu, când nu te mai încap hainele, trebuie să-ţi cumperi unele noi. Şi cine are chef în ziua de azi să investească într-o garderobă nouă? Stomacul se măreşte, ţi-e foame din ce în ce mai des, dai mai mulţi bani pe mâncare. Studii efectuate de economişti şi statisticieni au  demonstrat că, atunci când te îngraşi, cheltuieşti cu aproape o treime mai mult decât înainte. 

Concluzia e că, în România de azi, nici să fii gras nu-ţi mai permiţi. Dar când situaţia economică este aşa cum este şi ţinem cu dinţii de bani şi de locurile de muncă, nu mai avem timp de mers la sală sau de mâncat după cine ştie ce reguli dietetice, ce impun mai ales să scoatem din buzunar mai mulţi bani. 

Noroc că românii s-au orientat şi au recurs la o soluţie de criză. Adică ieftină şi bună. Şi care vine din ţara campionilor la slăbit - Franţa. E vorba de Unicaslim - o formulă revoluţionară concentrată într-o fiolă ce arde grăsimea excedentară şi facilitează eliminarea acesteia din corp.  În plus, îţi  taie şi pofta de mâncare.

Are în compoziţie cele mai puternice substanţe anti-grăsime (guarana, garcinia, ceai verde, crom şi  l-carnitina). E chiar bună la gust, ca să o bei cu plăcere.

Cei care au folosit-o s-au lăudat că au slăbit 500 de grame pe zi, fără să se abţină de la mâncare sau să ţină vreun regim special. E drept că şi cromul din compoziţia fiolei îţi taie apetitul.

Preţul unei fiole e mai mic de 2 euro, ca să nu te rupă la buzunar. Asta i-a convins şi mai tare pe cei care au slăbit cu acest produs, ei recunoscând: "ce dădeam înainte pe nişte gustări nesănătoase, ca să-mi umplu stomacul, acum dau pe fiola asta. Mănânc mai puţin pentru că nu mi-e aşa de foame şi slăbesc uşor, fără să ţin diete. Cei mai bine cheltuiţi 2 euro de până acum.”

Produsul se vinde în România aici, cu livrare prin poştă.
 

×
Subiecte în articol: slabire
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close