Curtea de Apel a oprit procedura de insolvenţă a companiei Timpuri Noi

16 Mar 2009   •   12:14
Curtea de Apel a oprit procedura de insolvenţă a companiei Timpuri Noi timpuri noi
Procedura de insolvenţă a companiei Timpuri Noi a fost oprită, după ce Curtea de Apel a respins, prin hotărâre irevocabilă, acţiunea formulată de firma Triada Prod Impex şi fostul director al fabricii Alberto Bolboaşă, care au reclamat în instanţă că deţin creanţe de 80.000 euro împotriva uzinei, anunţă Mediafax.

Compania Timpuri Noi a intrat în procedura de insolvenţă în octombrie, în urma unei hotărâri a Tribunalului Bucureşti. Triada Prod Impex şi fostul director Alberto Bolboaşă au reclamat că deţin creanţe certe, lichide şi exigibile de circa 80.000 de euro.

Triada Prod are ca obiect de activitate importul şi comercializarea de piese şi echipamente pentru reţele de apă, gaz, petrol.

Prin hotărârea luată, Tribunalul a interzis administratorilor societăţii debitoare să înstrăineză acţiuni sau părţi sociale sau de interes deţinute la aceasta. Totodată, instanţa a solicitat tuturor băncilor la care compania Timpuri Noi deţine conturi să nu permită utilizarea acestora fară ordinul judecătorului sindic sau al administratorului judiciar.

Procedura a fost suspendată temporar atunci de către Curtea de Apel Bucureşti.

În urmă cu o săptămână, Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul formulat de Timpuri Noi împotriva hotărârii Tribunalului. Procedura de insolvenţă a companiei a fost oprită, iar Triada Prod Impex şi fostul director nu mai pot deschide o nouă procedură pentru valorificarea aceloraşi creanţe invocate.

Antena3.ro

x close