Antena 3 CNN Economic Companii Dent Estet lansează abonamentele individuale pentru servicii stomatologice

Dent Estet lansează abonamentele individuale pentru servicii stomatologice

Dent Estet lansează abonamentele individuale pentru servicii stomatologice
Sursa foto: Foto: dentestet.com
13 Oct 2010   •   18:08

Dent Estet, liderul serviciilor medicale de stomatologie din România, anunţă lansarea pe piaţă a abonamentelor individuale şi estimează că acestea (alături de cele pentru companii, existente deja) vor genera, până în anul 2012, 40% din cifra de afaceri a companiei. În 2010, abonamentele au reprezentat 10% din cifra de afaceri a DENT ESTET, printre clienţii corporate ai clinicii numărându-se companii mari ca Microsoft sau Accor Services, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În 2009, Dent Estet a înregistrat o cifră de afaceri de 1,6 milioane EUR, faţă de 1,3 milioane EUR în 2008 iar pentru 2010 compania şi-a propus o creştere a business-ului cu 20%.

?Ocupăm un loc important pe piaţa abonamentelor pentru companii, de aceea am decis să extindem această gamă de servicii prin lansarea abonamentelor individuale. Accentul va fi pus aşadar pe prevenţie şi pe intervenţia rapidă, abonamentele individuale reprezentând un pas important către asigurările stomatologice private, deja comune în ţările cu sisteme avansate de asigurari de sanatate?, a declarat Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Cele 3 tipuri de abonamente pentru adulţi, cu costuri lunare începând cu 15 euro, oferă soluţii eficiente din punct de vedere financiar pentru servicii medicale premium.

DENT ESTET 4 KIDS, singura clinică specializată in stomatologie pediatrică, oferă la rândul ei, pentru copii şi adolescenţi, un abonament individual special de 20 de euro. Acesta vine ca urmare a unei cereri crescute şi, datorită multiplelor facilităţi pe care le oferă, se preconizează ca va fi cel mai solicitat abonament.

Clinica Dent Estet4Kids a fost inagurată în 2008 în urma unei investiţii iniţiale de 170.000 EUR, care s-a continuat pe parcursul anului 2009, atingând suma de 300.000 EUR. Cifra de afaceri a DENT ESTET 4KIDS s-a dublat în 2010 faţă de 2009, conform datelor contabile.

Clienţii cu abonament individual vor beneficia de prioritate la programări în regim de urgenţă si reduceri pentru întreaga familie. De asemenea, abonamentul individual este echivalent cu o asigurare stomatologică şi, mai mult decât atat, este deductibil fiscal.

DENT ESTET este liderul serviciilor medicale de stomatologie din România. Cu 11 ani de experienţă în servicii premium de estetică dentară şi peste 15.000 de pacienţi în cele 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost în permanenţă, de la lansare şi până astăzi, cel care a stabilit standardul de excelenţă în toată gama de servicii stomatologice, de la serviciile de bază până la cele mai sofisticate intervenţii sau tratamente de estetică dentară. Reţeaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulţi şi o clinică specializată in servicii pentru copii, DENT ESTET 4 KIDS.

DENT ESTET 4 KIDS este singura clinică stomatologică din România, dedicată copiilor şi adolescenţilor, ce reuneşte specialişti în stomatologie pediatrică alături de anestezişti specializaţi.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close