Antena 3 CNN Economic Companii DENT ESTET si Fun Deal Romania: parteneriat de exceptie pentru frumusete

DENT ESTET si Fun Deal Romania: parteneriat de exceptie pentru frumusete

DENT ESTET si Fun Deal Romania: parteneriat de exceptie pentru frumusete
28 Feb 2011   •   19:57

Bucuresti, 23.02.2011: Grupul de clinici stomatologice DENT ESTET, lider pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania si Fun Deal Romania, cel mai cunoscut portal de reduceri din tara, anunta lansarea unui parteneriat in luna Martie 2011. Parteneriatul dintre DENT ESTET si Fun Deal le ofera clientilor posbilitatea de a avea acces la un pachet de servicii premium de estetica dentara la un pret fara precedent. El va putea fi achizitionat in perioada 1-2 Martie 2011 si este gandit ca un raspuns la interesul crescut al pacientilor pentru procedurile estetice.

Pachetul promotional va cuprinde o albire dentara profesionala realizata cu ajutorul sistemului inovator nr. 1 in SUA - lampa cu plasma ZOOM® Advanced Power - o sedinta completa de profilaxie “Bright & White” si un abonament stomatologic Opal 15 prin care pacientii beneficiaza timp de un an de numeroase gratuitati, reduceri si avantaje colaterale.

“Prin intermediul parteneriatului dintre DENT ESTET si Fun Deal dorim sa facem un cadou deosebit persoanelor interesate de sanatatea si aspectul lor. Calitatea serviciilor este prioritara pentru noi, motiv pentru care tratamentul de estetica dentara este realizat cu cel mai eficient sistem de albire dentara din lume” Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Fun Deal orgranizeaza in exclusivitate pentru DENT ESTET si un concurs ce vine in sprijinul parteneriatului. Concursul se va desfasura online si va avea ca premiu voucherul pentru servicii stomatologice.

Tratamentele de estetica dentara au devenit parte din ritualul de infrumusetare in SUA, iar in ultimul an interesul pentru astfel de servicii a crescut simtitor si in Romania. Albirea dentara este cea mai solicitata procedura de estetica dentara datorita efectelor sale uimitoare, iar eficienta si durata tratamentului sunt determinate de tipul de lampa folosita in procesul de albire. Pentru efecte de durata este indicat ca albirea dentara sa fie realizata cu o lampa cu plasma.

Despre DENT ESTET:

Cu peste 12 ani de experienta in servicii premium de estetica dentara si peste 15.000 de pacienti in cele 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost in permanenta, de la lansare si pana astazi, cel care a stabilit standardul de excelenta in toata gama de servicii stomatologice. Reteaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulti si singura clinica din Romania dedicata in exclusivitate copiilor si adolescentilor, DENT ESTET 4 KIDS.

Despre Fun Deal:

Fun Deal este cel mai cunoscut site de oferte promotionale din Romania. Acesta pune la dispozitie zilnic discounturi de pana la 90% la diverse produse si servicii premium.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close