Antena 3 CNN Economic Companii Din 1 ianuarie 2011 descoperiţi universul fascinant al magazinului online Quick 24

Din 1 ianuarie 2011 descoperiţi universul fascinant al magazinului online Quick 24

Din 1 ianuarie 2011 descoperiţi universul fascinant  al magazinului online Quick 24
22 Dec 2010   •   16:36
PUBLILCITATE// Din luna iulie 2010 fosta firma Quelle Romania si-a schimbat numele in Quick 24 Mail Order Services S.R.L., iar pagina de internet este www.quick24.ro.

Noul Quick 24 este un sistem online de comenzi, un veritabil specialist in moda, la preturi absolut irezistibile! Pastrand celebra reteta germana de succes, Quick 24 se adreseaza in continuare adevaratilor pasionati de cumparaturi, recomandand haine care pun in valoare si redefinesc stilul personal al fiecaruia, oferind o experienta de shopping cu adevarat fascinanta.



Magazinul online www.quick24.ro ofera peste 3.000 de produse din diferite categorii. Sediul societatii se afla in Satu Mare, unde pe langa practicarea comertului prin corespondenta exista si un magazin. Compania Quick 24 si-a creat o baza de operatiuni prin care sunt asigurate servicii administrative si logistice.

Quick 24 isi face o misiune de onoare din a duce mai departe modelul de comert prin corespondenta intemeiat de predecesorul sau si pozitia de trend-setter. Le garantam clientilor nostri ca vom ramane specialistul lor in moda pentru intreaga familie, decoratiuni pentru casa si gradina, electronice si electrocasnice, oferindu-le produse de aceeasi calitate exceptionala cu care i-am obisnuit si idei mereu noi pentru stilul pe care-l cauta. Aprovizionarea se face in continuare direct din Germania, ceea ce garanteaza calitatea exceptionala a intregii marfi. Foarte important este si faptul ca la Quick 24 clientii vor gasi discount-uri de neegalat la articolele unor branduri de renume - Adidas, LEGO, AEG, ESPRIT, Levis, Triumph, PUMA, s.Oliver, FRUIT OF THE LOOM, etc., spune Viktor Nikolic, Administrator Quick 24.



Magazinul online www.quick24.ro ofera acum peste 3.000 de produse din urmatoarele categorii: Moda pentru EA, Moda pentru EL, Lumea copiilor, Marimi Mari, Casa, Gradina & Timp Liber, Tehnica, Wellness & Beauty. Pe site sunt disponibile zilnic ofertele speciale ale unor brand-uri variate, promotii limitate in timp si ca volum, la preturi exceptionale.
 
Cum functioneaza Quick 24?
Oferta de produse ajunge la consumatori fie prin intermediul site-ului, fie prin newsletter. Clientii pot comanda produsele telefonic, prin fax, e-mail sau prin posta, iar termenul de livrare este de aproximativ 7-14 zile de la data preluarii comenzii. Livrarea se face prin Posta Romana sau prin firma de curierat, in functie de preferintele clientului. Plata se face la ridicarea coletului, prin ramburs postal.

Noul catalog Quick 24
Noul catalog Quick 24, Oferte imbatabile, lansat in aceasta toamna, ofera aproape 70 de pagini cu produse de imbracaminte, accesorii pentru locuinta, jucarii, electrocasnice si decoratiuni specifice Craciunului. Catalogul este disponibil atat in varianta tiparita cat si online.



De asemenea clientii Quick 24 pot rasfoi online doua cataloage ale marcii Heine - marca germana cunoscuta pentru calitate exceptionala si exclusivitate, firma cu care exista o colaborare foarte buna. Este vorba despre catalogul BEST CONNECTIONS Toamna/Iarna 2010/2011 si catalogul FAVORITELE SEZONULUI. Produsele prezentate în aceste cataloage se disting prin calitate exceptionala, eleganta, rafinament şi materiale atent selectionate.  

Pagina de Facebook
Din dorinta de a fi cat mai aproape de clienti, Quick 24 are pagina pe Facebook. Facebook e un mediu pe care cu greu il putem neglija. In Romania, se estimeaza ca la sfarsitul anului vor fi peste 2 milioane de utilizatori. Quick 24 devine din ce in ce mai relevant in acest nou spatiu si isi adapteaza un stil de comunicare care pune accent pe transparent si autenticitate.

Accesand pagina Quick 24 de Facebook www.facebook.com/quick24 , clientii au sansa de a fi in pas cu moda, de a ramane la curent cu toate actiunile Quick 24, de a comunica cu echipa Quick 24 si cu alti fani şi, nu in ultimul rand, de a lua parte la concursurile cu premii organizate.





×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close