Antena 3 CNN Economic Companii Directorul Nokia România: Fabrica de la Jucu va produce numai terminale complexe

Directorul Nokia România: Fabrica de la Jucu va produce numai terminale complexe

Directorul Nokia România: Fabrica de la Jucu va produce numai terminale complexe
Sursa foto: nokia
31 Mai 2010   •   17:38

Risto Meskus, noul director al Nokia România, a declarat că la fabrica din Jucu, care are 4.000 de angajaţi, se vor produce numai terminale complexe, scrie Ziua de Cluj.

?Lucrăm după proiecte şi planuri deja stabilite. La fabrica de aici am început producţia cu produse simple, cu telefoane uşor de produs, care nu necesită un proces tehnologic complex. în clipa de faţă schimbăm aceste produse şi trecem la un nou portofoliu, iar acest lucru reprezintă o provocare extrem de importantă pentru grupul nostru. Este o dezvoltare şi pentru fabrica de la Jucu, deşi încă nu putem specula cum se va traduce acest lucru în investiţii?, a spus Risto Meskus.

Însă în ceea ce priveşte modelele produse la Jucu, directorul Nokia nu a oferit detalii.

?Dacă ne uităm pe piaţă, la portofoliul pe care îl deţinem acum, vedem că ne-am concentrat pe ?entry level?, pe telefoanele simple, ieftine, iar pe acestea s-a axat şi producţia de la Cluj. Acum, însă, trebuie să urmăm tendinţele de pe piaţă, să facem un pas mai departe şi să producem telefoane mai sofisticate în funcţie de cerinţe. încă nu putem discuta despre investiţiile pe care le vom face?, spune Risto Meskus.
Meskus spune că actuala criză a fost una "masivă în 2009, cum nu ne aşteptam, însă industria a recuperat rapid".

"Când vorbim de criză, ne raportăm la nivel internaţional, fiindcă produsele de la Jucu merg pe o piaţă globală. Aici, noi am trecut mai uşor peste această perioadă fiindcă lucrăm în cea mai mare măsură pe contracte temporare. Oricum, fabrica merge la capacitate deplină şi are 4.000 de angajaţi", a încheiat directorul Nokia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fabrica Jucu Nokia
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close