Antena 3 CNN Economic Companii Divizia MAIL de la MAILMAN

Divizia MAIL de la MAILMAN

Divizia MAIL de la MAILMAN
08 Iul 2010   •   11:01

PUBLICITATE. In conditiile competitiei acerbe de astazi de pe piata romaneasca, pentru reducerea cheltuielilor de direct mail, MAILMAN Curier Rapid pune la dispozitia dvs. un serviciu integrat de mailing: servicii secretariat (prelucrare baza de date, implicuire,etichetare,call center,raportari) si servicii expediere.

Acest serviciu va ajuta sa reduceti o serie de costuri in timp si bani, folosind o singura companie, MAILMAN, pentru a pregati o campanie de direct mail de la faza bazei de date, trecand prin implicuire, etichetare si livrare, pana la faza prezentarii confirmarilor de primire.

Serviciul este complet personalizat conform necesitatilor clientului (tip plic, tip eticheta, tip livrare,tip confirmare, tip borderou,nr avizari, call detinatar,tip raportare).

"Este extrem de avantajos sa trimiti materialele si baza de date la MAILMAN Curierat Rapid si peste 3 zile sa primesti un dosar cu 1500 de confirmari, fara sa fii nevoit sa treci prin calvarul implicuirilor, printarii etichetelor, inserarii, lipirii, a asteptarii la posta si mai apoi a verificarii livrarilor; si obtineti tot acest serviciu platind doar costul expedierii, fara costuri aditionale. Este timpul sa cumparati servicii mai multe si mai bune, cu mai putini bani" declara Florin Lungu, Manager Mailman.

Serviciul se aplica pentru diverse tipuri de expedieri: invitatii, reviste, oferte speciale, extrase cont, notificari, somatii, facturi; [email protected] pentru comenzi in timp real si comunicare de detalii in timp real cu partenerul nostru, CLIENTUL.

"Productivitatea mai mare a angajatilor dvs vine si din stiinta de a alege partenerul potrivit pentru servicii de mailing si curierat rapid; MAIL de la MAILMAN este cea mai atractiva oferta din piata de servicii de mailing si servicii postale" declara Florin Lungu, Manager Mailman.

 

 

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close