Antena 3 CNN Economic Companii DNA a demarat acţiune penală pentru dare de mită şi spălare de bani în cazul RCS&RDS SA

DNA a demarat acţiune penală pentru dare de mită şi spălare de bani în cazul RCS&RDS SA

DNA a demarat acţiune penală pentru dare de mită şi spălare de bani în cazul RCS&RDS SA
25 Iul 2017   •   19:06

Direcţia Naţională Anticorupţie a decis marţi punerea în mişcare a acţiunii penale pentru dare de mită şi spălare de bani în cazul RCS&RDS SA, complicitate la mită şi spălare de bani pentru Mihai Dinei (membru în Consiliul de Administraţie al companiei) şi de complicitate la spălare de bani pentru Integrasoft SRL şi a confirmat a instituirea sechestrului pe două bunuri imobile, până la concurenţa sumei de 13,714 milioane lei (aproximativ 3 milioane de euro), conform unui comunicat remis de Digi Communications Bursei de Valori Bucureşti. 

"În cazul în care se va constata prin hotărâre judecătorească definitivă vinovăţia RCS & RDS S.A. cu privire la pretinsele fapte penale investigate, este posibil ca aceste bunuri să fie executate până la concurenţa sumei care face obiectul sechestrului", se menţionează în comunicat. 

Reprezentanţii Digi Communications îşi exprimă încrederea că aceste acţiuni nu vor afecta în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a societăţii sau a oricăreia dintre filialele acestora. 

"Vom continua să cooperăm deplin în cadrul anchetei şi credem că RCS & RDS, Integrasoft şi foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea. Nu ne aşteptăm ca acţiunile precizate mai sus să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a Societăţii sau a oricăreia dintre filialele acestora", se mai precizează în comunicat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Directia Nationala Anticoruptie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close