Antena 3 CNN Economic Companii Doamnele merită toată consideraţia noastră

Doamnele merită toată consideraţia noastră

Doamnele merită toată consideraţia noastră
07 Mar 2011   •   09:37
PUBLICITATE// Gentlemen's Corner urează tuturor doamnelor ce au cumpărat de la noi şi tuturor doamnelor interesate de oferta noastră: La Mulţi Ani şi toate cele bune. Vă mulţumim că încercaţi să faceţi viaţa mai uşoară şi mai frumoasă bărbaţilor care vă sunt alături. Sperăm să vă fim în continuare parteneri în a găsi ţinuta ideală sau cadoul perfect pentru bărbatul din viaţa d-voastră.

Pentru că toate doamnele merită toată atenţia şi consideraţia noastră vă oferim: 10% discount doamnelor ce comandă online/telefonic în perioada 7 martie - 10 martie 2011. Discountul nu se aplică împreună cu alte oferte speciale.



Celor interesaţi de oferta Gentlemen's Corner ne face mare plăcere să vă anunţăm apariţia unor noi piese deosebite din colecţia de butoni "Silver Touch" ce pot înnobila orice ţinută, atât de gală cât şi de business. Butonii Gentlemen's Corner din argint 925 masiv placaţi cu rodiu sunt puşi în valoare de strălucirea aparte a cristalelor Swarovski sau a sticlei Murano şi beneficiază de garanţie 2 ani pentru orice defect al manufacturii şi al materialelor. Asortaţi la o superbă cămaşă albă de gală pot transforma o ţinută formală sobră, iar alături de o cămaşă business din cel mai fin bumbac crează un efect deosebit.



Gentlemen's Corner va lansa în curând o nouă colecţie de cămăşi Premium folosind cele mai fine ţesături de la Albini Italia, unul dintre cei cunoscuţi producători la nivel mondial pentru calitatea ireproşabilă a materialelor. Răspunzând cerinţelor clienţilor săi, Gentlemen's Corner va introduce o nouă croială, foarte tinerească, mult mai pe corp (NEW SLIM FIT), noi modele de cămăşi de gală sau cămăşi business şi noi materiale deosebite folosind cel mai bun bumbac egiptean Giza 70.

Descoperiţi colecţiile deosebite Gentlemen's Corner!

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close