Antena 3 CNN Economic Companii Domnilor, să ne acordăm atenţia pe care o merităm

Domnilor, să ne acordăm atenţia pe care o merităm

Domnilor, să ne acordăm atenţia pe care o merităm
12 Apr 2010   •   08:30
PUBLICITATE. Domnii zilelor noastre au slujbe solicitante, petrec ore în trafic, sunt competitivi din toate punctele de vedere şi au foarte puţin timp liber. În plus, trăiesc într-o lume în care ?se ştie? că femeile sunt cele care fac shopping şi sunt adevăratele cunoascătoare ale materialelor, trend-urilor şi ale raportului corect calitate-preţ.

Din fericire, bărbaţii devin tot mai deschişi către ideea că, indiferent de mediu, ocazie sau domeniu de activitate, un aspect ingrijit, adecvat împrejurării şi construit din lucruri de calitate poate înlesni drumul spre succes. Alegerea unor produse de calitate înseamnă câştigarea unui avantaj important. Detaliile fac diferenţa. Un costum bine croit, o cămaşă din bumbac fin, care işi menţine prospeţimea indiferent cât de solicitant a fost traficul în drum spre acea întâlnire esenţială pentru afacere, o servietă din piele de cea mai bună calitate trimit un mesaj clar: ?cel care mă poartă este un bărbat care nu poate fi ignorat?.

Susţinând aceste idei, în perioada 8-11 aprilie a avut loc în Bucureşti la World Trade Center expoziţia ?Manhood Expo & Fashion Show?, dedicată bărbaţilor şi care a reunit mărci recunoscute în diverse domenii.



Gentlemen's Corner, brand care reuneşte o gamă completă de produse destinate bărbaţilor, regăsite în magazinul online www.gentlemenscorner.ro, precum şi în mai multe magazine din ţară a luat parte la această manifestare. Ne-am prezentat cu produsele consacrate: costumele Seroussi şi Pierre Cardin, cămăşile Gentlemen's Corner, realizate din colecţiile de top de la Monti: Roma, Ramses, Principe Classico sau Aliseo, produsele de marochinărie Ettore Bugatti. Am dorit în acelaşi timp să aducem în atenţia domnilor lucruri noi şi deosebite. Cravatele Gentlemen's Corner din mătase Self-Tipped nu pot da greş în nici o circumstanţă, deoarece acest procedeu de croire (în întregime din mătase, fără să se mai vadă căptuşeala), denotă un rafinament desăvârşit.






Cravatele şi butonii sub marca noastră vin ambalaţi în cutii deosebite din catifea neagră, făcându-le astfel potrivite şi pentru cadouri.

În curând vom introduce o nouă serie de butoni, cu un design in tendinţele actuale, precum şi colecţiile primavară-vară 2010 de la Pierre Cardin şi Seroussi.




Gentlemen's Corner va continua să vă propună noi produse, colecţii şi idei pentru a vă crea ţinute complete, cu rafinament şi prestanţă. Ne menţinem promisiunea privind calitatea şi informarea corectă, pentru a vă putea oferi oportunitatea de a investi în eleganţă şi calitate la un preţ decent.

×
Subiecte în articol: colectie
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close