Antena 3 CNN Economic Companii Drept la replică din partea Orhideea Gardens

Drept la replică din partea Orhideea Gardens

Drept la replică din partea Orhideea Gardens
11 Noi 2009   •   12:55

În urma materialului ?În căutarea preţului corect?, difuzat luni, 9 noiembrie, în cadrul emisiunii BizBazar, reprezentanţii Orhideea Gardens au dorit să facă o serie de precizări. Potrivit acestora, materialul difuzat în emisiunea prezentată de Moise Guran a conţinut date incorecte privind scăderea preţurilor de pe piaţa imobiliară din România, în 2009, lucru ce afectează direct proiectul Orhideea Gardens.

Orhideea Gardens consideră că unghiul de abordare al materialului ?În căutarea preţului corect? se bazează pe o premisă greşită: aceea că în 2008, un metru pătrat în ansamblul Orhideea Gardens se vindea cu 2000 de euro. Însă, suma aceasta se referă la preţul de vârf, susţinut ocazional în încheierea contractelor în ansamblul Orhideea Gardens. Costul real pentru anul 2008 a fluctuat între 1200 ? 1600 euro/ mp construit.

Potrivit reprezentanţilor Orhideea Gardens, o comparaţie corect argumentată ar fi inclus o variabilă esenţială în acest caz: tendinţele de pe piaţa imobiliară la acel moment. Strategia de vânzare a unui dezvoltator sau altul se adaptează invariabil tendinţelor şi fluctuaţiilor de pe piaţă, au adăugat reprezentanţii Orhideea Gardens.

Citeşte dreptul la replică solicitat de Orhideea Gardens (pdf)

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close