Antena 3 CNN Economic Companii Eleganţa ? o investiţie fără folos?

Eleganţa ? o investiţie fără folos?

Eleganţa ? o investiţie fără folos?
15 Mar 2010   •   09:38
PUBLICITATE // Mediul online evoluează continuu, se extinde şi se diversifică. Dar există încă prejudecăţi conform cărora unele produse, cum ar fi articolele vestimentare, nu se pretează foarte bine comerţului electronic. Verso Trust este compania care mizează pe dorinţa clientului de a fi corect informat şi de a investi în stil şi calitate la un preţ corect. Magazinul online Gentlemen?s Corner comercializează articole de îmbrăcăminte şi accesorii masculine şi doreşte să răspundă cerinţelor domnilor pentru care timpul reprezintă o problemă sau persoanelor care caută un cadou cu personalitate pentru un bărbat rafinat. Discutăm cu domnul Sorin Preda, manager general al societăţii Verso Trust.

R: Magazinul online Gentlemen?s Corner este o apariţie tânără în peisajul online. Care este ideea cheie care a guvernat deschiderea acestui magazin?
SP: Ideea cheie a fost de a îndeplini o misiune ce poate părea imposibilă: aceea de a oferi stil şi calitate la un pret corect.

R: Cum pot fi siguri clienţii de calitatea unei camaşi, să spunem? Bumbacul este bumbac.
SP: Nu este chiar aşa. 100% bumbac sau 100% lână sunt doar denumiri generice care de prea multe ori ascund materiale de calitate inferioară. Un material de calitate superioară provine de la o anumită firmă cunoscută pe plan mondial şi are nişte caracteristici specificate.

R: Daţi-ne un exemplu mai concret.
SP: Camaşile noastre sunt mai mult decât 100% bumbac. Sunt, de exemplu, din 100% bumbac egiptean superfin 2-PLY 120's Tessitura Monti Italia, colecţia Prince Rose. Toate aceste detalii, împreună cu alte informaţii, se regăsesc pe site-ul magazinului nostru. Nu lipsesc explicaţii detaliate.




R: Site-ul într-adevar se transformă şi într-unul de educaţie, de informare. Consideraţi cumva că oamenii nu sunt informaţi?
SP: Consider că oamenii sunt foarte deschişi spre informare, că doresc într-adevăr să ştie ce cumpără, însă sursele de multe ori lipsesc. De cate ori aţi plătit un preţ prea mare raportat la calitate, fără să ştiţi efectiv ce cumpăraţi? Noi vrem sa fim diferiţi, informându-vă întotdeauna despre provenienţa şi calitatea materialelor folosite.

R: V-aţi asumat un risc mare oferind doar produse pentru bărbaţi. Credeam că doamnele sunt cele pasionate de shopping.
SP: Domnii doresc să-şi creeze ţinute complete, elegante şi cu personalitate, completate cu accesorii interesante şi deosebite. De asemenea, multe persoane caută un cadou pentru un bărbat rafinat. Şi de multe ori, timpul lipseşte omului modern. Gentlemen?s Corner oferă soluţia acestor probleme.



R: Căror oameni vă adresaţi? Pentru că la prima vedere pare un magazin exclusivist.
SP: Incercăm să avem produse şi pentru clienţi care au un buget mai restrâns, dar şi pentru cei care apreciază luxul. In prezent comercializăm pe baza de comandă produse exclusiviste S.T. Dupont, precum stilouri, brichete, accesorii. In curând în gama noastră vor intra nişte cămăşi de top, care vor avea preţuri pe masură. In acelaşi timp avem şi produse la preţuri mult mai mici. Dorim să le oferim oamenilor posibilitatea de a alege. Poţi să cumperi o cămaşă de 59,99 lei sau de 229,90 lei, nişte butoni la 79,99 sau la 719 lei. Important este să te simţi bine cu ceea ce cumperi, ştiind că investiţia a fost făcută având toate informaţiile la dispoziţie.

R: Oferiţi costume, dar şi paltoane precum şi alte produse. Eu n-aş avea încredere să-mi cumpăr un costum fără să-l probez. Nu ştiu niciodată exact ce măsură am.
SP: În acest caz, v-am invita în ambianţa plăcută a sediului nostru, unde este amenajat un show-room şi unde puteţi proba ce doriţi.

R: Ce planuri de viitor aveţi?
SP: Din februarie 2010 Gentlemen's Corner este prezent în magazine cu stil din ţară prin colecţii noi de cămăşi. Plănuim extinderea portofoliului cu noi produse, bazându-ne pe promoţii dinamice şi atractive. În această primăvară vom lansa cravatele Gentlemen's Corner care vor folosi numai mătase naturală, precum şi butonii Gentlemen's Corner care vor folosi cristale Swarovski, sticlă de Murano sau pietre semipreţioase. Toate acestea vor veni în nişte cutii deosebite, devenind astfel cadoul perfect pentru un domn ce apreciază eleganţa.

R : Vă mulţumim şi vă dorim succes.
SP : Şi eu vă mulţumesc.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close