Antena 3 CNN Economic Companii Este una din emblemele Capitalei, dar riscă EXECUTAREA SILITĂ. Investiţiile de milioane de euro nu au dat rezultate

Este una din emblemele Capitalei, dar riscă EXECUTAREA SILITĂ. Investiţiile de milioane de euro nu au dat rezultate

Este una din emblemele Capitalei, dar riscă EXECUTAREA SILITĂ. Investiţiile de milioane de euro nu au dat rezultate
de O.P.    |    23 Oct 2012   •   13:01

BCR a suspendat actiunea de executare silita si vanzarea prin licitatie a magazinului Cocor cu 3 luni, urmare a intelegeri la care au ajuns reprezentantii bancii cu actionarii magazinului, a declarat pentru Income Magazine, Daniel Stoica, unul dintre ac]ionarii centrului comercial. “Suntem in curs de realizare a catorva schimbari in sensul imbunatatirii mixului de chiriasi si eficientizarii exploatarii magazinului si am gasit intelegere din partea reprezentantilor BCR”, a precizat Daniel Stoica.

Totodata, managementul Cocor SA a stopat pentru moment vanzarea spatiilor comercile din incinta centrului. “Vom fi dispusi sa vindem doar daca vor exista oferte pentru preluarea unui etaj intreg. Derulam cateva discutii dar nimic conceret in acest sens”, a precizat reprezentantul Cocor SA. Amintim ca, in urma cu o saptamana, BCR a anuntat ca va executa silit centrul comercial Cocor şi va organiza o licitaţie de vânzare la mijlocul lunii noiembrie, la un preţ de pornire de circa 30 de milioane de euro.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe
www.incomemagazine.ro

Datoria Cocor catre BCR provine din creditarea de circa 18 milioane de euro pe care banca a oferit-o pentru modernizarea magazinului. La finalul anului trecut, clădirea magazinului Cocor a fost reevaluată în scădere, de la 20 milioane euro la 10,5 mil. euro.

Investiţiile totale în noul Cocor şi în parcarea supraetajată din spatele magazinului s-au ridicat la circa 25 milioane de euro. În urma investiţiilor, suprafaţa închiriabilă a magazinului a crescut de la 6.000 la 10.000 de metri pătraţi. Magazinul a fost redeschis în octombrie 2010 .




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close