Antena 3 CNN Economic Companii ExMedica: Serviciile medicale de excelență trebuie să reprezinte o normalitate, nu doar un deziderat

ExMedica: Serviciile medicale de excelență trebuie să reprezinte o normalitate, nu doar un deziderat

ExMedica: Serviciile medicale de excelență trebuie să reprezinte o normalitate, nu doar un deziderat
07 Apr 2014   •   13:57
”Mulțumesc clinicii ExMedica pentru calitatea serviciilor medicale și, nu în ultimul rând, pentru faptul că avem și în România acces la servicii medicale ca în străinătate”, este doar unul dintre testimonialele pacienților clinicii, ce reprezintă atât o confirmare a calității serviciilor oferite de ExMedica, cât mai ales o confirmare a nevoii românilor de a ști că și în țară pot găsi medici extraordinari, aparatură de ultimă generație și servicii medicale excelente. De altfel, acesta a fost și scopul clinicii ExMedica, încă de la înființarea sa: să le ofere românilor o alternativă la tratamentele în străinătate.

Statistica pune un diagnostic necruțător sistemului de sănătate românesc: sute de români aleg să se trateze anual în clinicile din străinătate, pentru că nu au încredere în sistemul medical românesc sau pentru că nu găsesc aici tratamentele și aparatura de care au nevoie. Dar, tot studiile arată însă că neîncrederea românilor nu se referă la profesionalismul și pregătirea medicilor români, ci doar la lipsurile pe care le are atât sistemul public de sănătate – iar aici ne referim în special la condițiile și aparatura existente în instituțiile de stat -, cât și sistemul privat de sănătate, în care prețurile mari și lipsa medicilor de top, care mult timp au rămas fideli sistemului public, au reușit să îi îndepărteze pe români.

Dar, clinica ExMedica este una dintre puținele clinici private din România, care se pot lăuda că oferă pacienților români exact ceea ce ei au nevoie: aparatură performantă, de ultimă generație și unică în România, o echipă de medici excepționali, precum prof. dr. Ionel Sinescu, dr. Șerban Brădișteanu sau prof. dr. Mircea Gorgan, adevărate somități ale medicinei românești, grijă și atenție pentru pacienți, dar și prețuri accesibile. Acești medici au recunoscut că principalul motiv pentru care au ales să colaboreze cu ExMedica a fost posibilitatea de a lucra cu aparate medicale de ultimă generație, cum ar fi, de exemplu, cel mai performant ecograf de ultimă generație Doppler color 2D, 3D, 4D, cu o largă aplicabilitate clinică în cardiologie, hepatologie, endocrinologie sau angiologie. Acestea sunt însă doar câteva investigații care pot fi realizate cu echipamente ulta-performante în cadrul clincii ExMedica, care este și prima clinică privată care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirugie cardiovasculară și neurochirurgie.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close