Antena 3 CNN Economic Companii General Motors vrea să vândă maşini pe eBay

General Motors vrea să vândă maşini pe eBay

General Motors vrea să vândă maşini pe eBay
Sursa foto: general motors
14 Iul 2009   •   10:10

General Motors Corp. (GM) doreşte să experimenteze licitarea maşinilor noi pe eBay, potrivit relatărilor din presa americană. GM lucrează la un ?nou parteneriat inovator? cu eBay Inc. pentru a permite locuitorilor din California să liciteze pentru vehicule, conform procedurilor normale sau să aleagă opţiunea "Buy it Now" pentru a achiziţiona autoturismul la un preţ prestabilit, a anunţat preşedintele companiei Fritz Henderson.
Un acord între eBay şi GM nu a fost încă finalizat, dar ambele părţi au precizat că se află în discuţii. În cadrul unui comunicat, vicepreşedintele eBay Motors, Rob Chesney, declara că "momentan, nu au fost finalizate niciun fel de planuri cu General Motors."
Purtătorul de cuvânt al GM, John McDonald, sublinia că producătorul auto vede vânzarea de maşini noi pe eBay ca un experiment care se construieşte pe baza parteneriatului existent pentru maşinile uzate.
Vehicule uzate cu garanţie din partea GM sau a altor producători auto sunt oferite acum pe eBay Motors, piaţă auot online.

EBay Motors permite utlizatorilor să cumpere şi să vândă maşini la nivel local sau naţional. Siteul mai permite vânzarea de motociclete, bărci sau accesorii.

McDonald arăta că unii dealeri GM deja listează independent autovehiculele pe eBay.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: General Motors
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close