Antena 3 CNN Economic Companii Ghid în consultanța începerii unei afaceri și avantajele ei. Ce trebuie să știi. Afaceri de succes

Ghid în consultanța începerii unei afaceri și avantajele ei. Ce trebuie să știi. Afaceri de succes

Ghid în consultanța începerii unei afaceri și avantajele ei. Ce trebuie să știi. Afaceri de succes
26 Oct 2018   •   11:57

De ce Fabrica-de-Firme.ro?


 

Atunci când înființezi o firmă, demersurile sunt din ce în ce mai complicate. Dacă luăm în calcul toate restricțiile legislative, cheltuielile și îndatoririle pe care ar trebui să le îndeplinești, șansele de a deschide o firmă pot scădea considerabil.

Fabrica-de-Firme.ro te ajută cu toate informațiile și sfaturile necesare, fie că vorbim despre acte necesare infiintare firma SRL sau acte necesare infiintare PFA. În plus, mai oferă și asistență juridică și servicii integrate. E timpul să ai propria ta afacere!

Iată câteva răspunsuri la întrebările care nu îți dau pace:


 

Primul pas – înființarea unei firme


 

Ca viitor antreprenor ești familiarizat cu faptul că înființarea unei firme este primul pas în lansarea unei noi afaceri. Ce trebuie să știi? În România cele mai întâlnite forme de firme sunt SRL și PFA.

SRL-ul se referă la înființarea unei societăți cu răspundere limitată. Un motiv important pentru care antreprenorii preferă să înființeze SRL-uri este și valoarea foarte mică a capitalului social. Minimumul cerut de lege este 200 lei. Poți obține mai multe informații despre înființare firmă SRL de aici.


 

Al doilea tip de firmă este PFA-ul (sau Personă Fizică Autorizată) și poate fi înființat în 3-5 zile lucrătoare. În cazul PFA-ului întreaga răspundere pentru datoriile acumulate de întreprindere revin persoanei fizice care deține acest statut. Fabrica-de-Firme.ro oferă mai multe informații despre înființare PFA aici.


 

Pasul 2 – Acte necesare infiintare firma SRL sau acte necesare infiintare PFA


 

În cazul în care alegi să înființezi o firmă, îți oferim toate informațiile legate de acte necesare infiintare firma SRL .

În primul rând, ca să înființezi o firmă ai nevoie de un nume. În acest caz ai nevoie de 3 variante de denumire pentru viitoarea ta societate. Alte documente necesare sunt cartea ta de identitate sau al unui asociat, copia de pe dovada de proprietate a sediului social și cartea de identitate a proprietarului sediului social.

Aceste documente te vor ajuta să dovedești existența sediului în care îți vei desfășura activitatea cu noua ta firmă.


 

Și în cazul persoanelor fizice autorizate Fabrica-de-Firme.ro pune la dispoziție informații despre acte necesare infiintare PFA.

Ca și în cazul SRL-ului ai nevoie de cartea de identitate. Alte documente importante sunt dovada de proprietate pentru adresa la care se va stabili sediul social, acordul vecinilor cu pereți comuni și procura notarială pe numele consultantului de la Fabrica-de-Firme.ro, care se va ocupa cu depunerea dosarului la Registrul Comerțului.


 

Idei de afaceri ce au cunoscut succesul


 

Dacă te pricepi la prăjituri, atunci nu mai sta pe gânduri și apucă-te de treabă. După cum bine ați intuit, afacerea cu prăjituri raw vegane a prins rădăcini și este în plină dezvoltare.Ce au în plus? Gust, savoare, calitate!


 

Și, cum poate bine ați intuit, afacerea cu flori este una profitabilă! Mai exact, florile în glob de sticlă sunt în plină dezvoltare pe piața din România. Ce au în plus? Autenticitate și calitate!


 

Și afacerea legată de anvelope este în plină dezvoltare. Având în vedere că cererea de anvelope este destul de mare pe piața din România și românii au diverse criterii de selectare, trebuie să știi să oferi ceea ce caută. Despre anvelope putem spune că sunt importante pentru un autoturism. Iar acum românii sunt în căutarea noilor seturi anvelope de iarna.


 

Prin urmare, au pus la dispoziția românilor un număr impresionant de anvelope de iarna. Cu ce se diferențiază? Au o gamă variată de anvelope de iarna de renume, cunoscute pentru durabilitatea lor.


 

Acum este timpul și pentru afacerea ta!

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close