Antena 3 CNN Economic Companii Good Food te invită la masă! Afi Palace Cotroceni, 10 iulie 2011

Good Food te invită la masă! Afi Palace Cotroceni, 10 iulie 2011

Good Food te invită la masă! Afi Palace Cotroceni, 10 iulie 2011
07 Iul 2011   •   17:49
Echipa Good Food continuă seria de evenimente “La masă cu Good Food”!

Duminică, 10 iulie, la Afi Palace Cotroceni, în cupola centrală, se lasă cu dezmăţ culinar! Dacă vrei să ne cunoşti mai bine, dar şi pentru că ne place să gătim din plăcere, echipa Good Food te invită la masă alături de prietenii săi! Intră pe site-ul www.goodfood.ro/la-masa să te înscri alegând momentul zilei în care vrei să iei masa alături de noi. La final, punem pe masă şi premiile Good Food.

“Ştim că cititorii Good Food sunt curioşi să afle ce este în spatele reţetelor din revistă aşa că propunem o experienţă de primă mână: duminică îi scoatem la masă de dimineaţă până seară. Vom pregăti pentru ei micul dejun, prânzul şi cina, dar avem şi alte surprize pentru bucătarii de plăcere”, a declarat Cristina Mazilu redactor-şef al revistei Good Food.

Astfel, ziua de duminică va avea trei momente speciale. Micul dejun te va încânta cu biscuiţi de ovăz şi suc proaspăt de portocale pregătite de Adina Scorţescu, food editor Good Food. Meniul pentru prânz va fi unul uşor, de vară: creveţi şi salată mediteraneeană pregătite de Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food. Cina va fi pregătită de invitatul nostru special Marius Tudosiei, Băcanu’ de la Băcănia Veche care va prepara pui la wok şi cuşcuş cu legume.

Programul evenimentului: mic dejun la ora 11:00, prânzul la ora 13:00, cina la ora 18:00.

Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revistă care te face să găteşti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri in bucătărie.


Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:


Ana Oprea, PR Manager,  MSG Romania, 0732 660 188, [email protected]

MSG România este parte a INTACT Media Group şi deţine BBC Top Gear, BBC GoodFood şi BBC Science Focus

Parteneri: Afi Palace Cotroceni, Bacania Veche. Eveniment susţinut de Franke.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close