Antena 3 CNN Economic Companii Hipocrat ar fi zis: "Nici o masă fără…Cidru de Mere"

Hipocrat ar fi zis: "Nici o masă fără…Cidru de Mere"

Hipocrat ar fi zis: "Nici o masă fără…Cidru de Mere"
12 Apr 2011   •   08:24
PUBLICITATE// Cura cu otet din cidru de mere este poate cea mai veche cura din lume, de vreme ce insusi Hipocrat cunostea binefacerile acestui produs extraordinar. Insa, la fel de adevarat este ca doar cativa oameni pot bea otet din cidru in fiecare zi. Poate si de aceea aceasta cura, naturala si sigura, nu a fost la fel de celebra ca altele.

Insa, rezultatele au demonstrat ca, datorita proprietatilor de eliminare a grasimii, otetul din cidrul de mere este considerat cel mai mare "devorator" de grasime din toate timpurile. Nu-i de mirare ca foarte multe celebritati, printre care actrita Megan Fox sau modelul Heidi Klum au declarat ca beau otet din cidru de mere in fiecare zi, inaintea meselor, pentru accelerarea metabolismului si scaderea poftei de mancare. Iar acum nu mai este nevoie chiar sa-l bei ci a aparut si in forma mai concentrata, de capsule, pe care poti sa le iei mult mai usor.

De ce au apelat aceste vedete la o metoda atat de banala de slabit? In primul rand pentru ca, spre deosebire de alte cure si diete mai recente, acesta si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului. Apoi, este ideala pentru oamenii ocupati si grabiti, tot ce trebuie sa faci este sa iei o capsula cu otet din cidru de mere inainte de masa si gata. Si, pentru ca este un produs 100% natural, nu exista riscul aparitiei unor efecte secundare neplacute.

Disponibila acum si in Romania, cura cu otet din cidru de mere actioneaza chiar acolo unde a aparut problema: metabolismul lenes si pofta de mancare excesiva. Majoritatea dintre noi, mai ales dupa varsta de 35 de ani, daca nu si mai devreme, ne luptam cu propriul metabolism si de aceea, desi mancam poate mai putin decat inainte, nu reusim sa slabim ci dimpotriva, mai punem cateva kilograme in fiecare an. Se pare ca otetul din cidrul de mere reuseste intr-un timp foarte scurt sa accelereze metabolismul si sa ajute la drenarea grasimilor acumulate pe abdomen, fese si coapse, transportul lor catre musculatura si, in final, la arderea lor sub forma de calorii.

Bine, bine dar daca mananc ceafa de porc cu garnitura de cartofi prajiti si iau o capsula cu cidru de mere ce se intampla? Fiind un supliment natural, acest produs nu necesita tinerea unei cure de slabire. Insa, pentru ca iti taie si pofta de mancare (de aceea este bine sa il iei inainte de mese) s-ar putea sa nu mai ai chef de ceafa de porc sau sa te saturi cu jumatate de portie. Si cred ca ar fi si mai sanatos sa optezi pentru ceva mai usor.

In concluzie, recomand cura cu otet din cidru de mere celor care vor sa slabeasca intr-un mod natural, celor ocupati care n-au timp sa-si planifice un meniu de dieta si celor grabiti care nu-si doresc sa astepte 3 luni pentru a slabit 3 kg. Si, pentru ca efectele cidrului de mere nu se opresc doar asupra siluetei, il recomand tutror celor care vor o imbunatatire a tonusului si sanatatii generale.


 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close