Antena 3 CNN Economic Companii Hugh Hefner renunţă la iepuraşi? Milionarul ar putea vinde Playboy-ul

Hugh Hefner renunţă la iepuraşi? Milionarul ar putea vinde Playboy-ul

Hugh Hefner renunţă la iepuraşi? Milionarul ar putea vinde Playboy-ul
Sursa foto: Playboy
26 Mai 2009   •   09:56

Criza economică, precum şi accesul gratuit la materialele pentru adulţi au început să afecteze vânzările Playboy. Milionarul Hugh Hefner ar putea să vândă revista şi se zvoneşte că patronul companiei Virgin, Sir Richard Branson, este interesat să cumpere Playboy contra sumei de 200 de milioane de lire sterline.

Cu toate că a rămas cea mai bine vândută revistă pentru bărbaţi din SUA, Playboy-ul s-a confruntat cu probleme financiare semnificative. În primul trimestru al acestui an, revista a înregistrat pierderi de 8,6 milioane de lire sterline. În aceeaşi perioadă a anului trecut, pierderile erau de 2,6 lire sterline.

În plus, condiţiile economice actuale au forţat conducerea Playboy să renunţe la aproximativ 25% dintre angajaţii din Los Angeles şi New York.

În timp ce unii sunt convinşi că Hefner va vinde în curând revista, alţii susţin că milionarul de 83 de ani n-ar renunţa în ruptul capului la Playboy. ?O să ia revista cu el în mormânt. Nu cred că o s-o vândă?, au spus surse ale publicaţiei New York Post.

Hefner deţine 70% din acţiunile companiei. În decembrie, fiica lui Hefner, Christine Hefner, a demisionat din funcţia de director executiv al companiei. Ea a fost înlocuită de un director interimar, Jerome Kern.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vanzare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close