Antena 3 CNN Economic Companii IKEA recheamă în magazin o serie de produse din cauza riscului de șoc electric

IKEA recheamă în magazin o serie de produse din cauza riscului de șoc electric

IKEA recheamă în magazin o serie de produse din cauza riscului de șoc electric
de S.T.    |    17 Mar 2016   •   12:07

Compania IKEA le recomandă clienților care au cumpărat o bază de lampadar sau de veioză Gothem să nu o mai folosească din cauza riscului de șoc electric, scrie b365.ro.

Cei care au cumpărat acest produse sunt rugați să le aducă la magazinul IKEA din București, unde vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs.

Doi clienți și un angajat IKEA au identificat cabluri deteriorate în interior. Nu au fost raportate cazuri de accidentări, însă cele trei persoane au observat cum cablurile deteriorate pot cauza încărcarea electrică a bazei de metal și pot afecta siguranța consumatorilor.

Compania IKEA le recomandă clienților care au cumpărat o bază de lampadar sau de veioză Gothem să nu o mai folosească din cauza riscului de șoc electric. Cei care au cumpărat acest produse sunt rugați să le aducă la magazinul IKEA din București, unde vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs. - See more at: http://www.b365.ro/ikea-romania-recheama-bazele-de-lampadar-si-de-veioza-gothem-din-cauza-riscului-de-soc-electric_246810.html#sthash.k6HtPZyP.dpuf

×
Subiecte în articol: ikea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close