Antena 3 CNN Economic Companii IKEA recheamă pentru reparații dintre cele mai iubite produse! "Siguranţa clienţilor este prioritatea principală"

IKEA recheamă pentru reparații dintre cele mai iubite produse! "Siguranţa clienţilor este prioritatea principală"

Unul dintre cele mai cumpărate produse ale magazinului suedez este rechemat.

IKEA recheamă pentru reparații dintre cele mai iubite produse! "Siguranţa clienţilor este prioritatea principală"
Sursa foto: getty images
de Silvia Preda    |    12 Ian 2023   •   18:02

IKEA le recomandă tuturor clienților care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit.

"Siguranța clienților este prioritatea principală la IKEA. Așadar, anunțăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) și inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete.

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute.

În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință că unele dintre accesoriile de fixare a oglinzilor LETTAN pe perete s-au rupt în ultima vreme.

Foto: ikea.com

Acest lucru a dus, la căderea neașteptată a unor oglinzi. Prin urmare, le recomandăm insistent tuturor clienților care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit", anunţă compania.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această campanie de rechemare în vederea reparării.

×
Subiecte în articol: ikea oglinda oglindă LETTAN
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close