Antena 3 CNN Economic Companii Imaginea care a stârnit panică pe pieţele financiare. "Viermele care mănâncă MĂRUL din interior"

Imaginea care a stârnit panică pe pieţele financiare. "Viermele care mănâncă MĂRUL din interior"

Imaginea care a stârnit panică pe pieţele financiare. "Viermele care mănâncă MĂRUL din interior"
de O.P.    |    10 Oct 2012   •   10:20
Este una din cele mai mari companii ale lumii, iar ascensiunea ei a fost uluitoare. În septembrie acţiunile ajunseseră să ajungă la suma de 705,07 dolari, dar în numai două săptămâni au scăzut cu mai bine de 10%.

Apple a înregistrat ieri cea de-a patra cădere consecutivă, iar acţiunile companiei se prăbuşesc. CNN Money a realizat un material amplu în care mai mulţi analişti explică ce a cauzat această cădere a acţiunilor Apple.



Unele păreri susţin că aceasta este de fapt o corecţie naturală pe care piaţa o face către acţiunile Apple, pentru că recordul atins la jumătatea lunii trecute a fost unul spectaculos, dar artificial.

Însă sunt unii investitori care consideră că Apple (Mărul) ar putea fi devorat de un "vierme" din interior. Iar unii spun că această problemă ar fi nemulţumirile clienţilor legate de performanţa slabă a sistemului de hărţi iPhone5.

Mai mult, au apărut şi zvonuri potrivit cărora Steve Jobs nu ar fi permis niciodată lansarea unui produs cu atât de multe probleme. Însă toată lumea se întreabă unde se va opri căderea acţiunilor.




 

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close