Antena 3 CNN Economic Companii În vara asta nu dormim decât în puf

În vara asta nu dormim decât în puf

În vara asta nu dormim decât în puf
10 Iun 2012   •   13:54

PUBLICITATE///Probabil ca cei mai multi dintre dumneavoastra si-au facut deja planuri de vacanta. Si ele pot include plaje insorite sau peisaje montane, calatorii sau gratare, vizite la muzee sau la bunici.

Daca, insa, sunteti printre cei care cred ca ‘nicaieri nu-i mai bine ca acasa’, avem niste vesti bune. Fiind sezonul vacantei si al distractiei, nimeni nu se inghesuie sa-si reamenajeze sau sa-si aranjeze locuinta, motiv pentru care preturile practicate in aceste luni se transforma in oferte de luat in calcul, daca nu in adevarate chilipiruri. 

Si, presupunand ca nu vreti nici sa bateti drumurile aglomerate din Bucuresti, va putem ‘vinde’ un pont. Online e varianta cea mai rapida si cea mai sigura de a gasi ceea ce cautati, la doar ‘un click distanta’.

Am preluat sloganul celor de la ‘Vreaumobila.ro’, un site verificat si in spatele caruia, se pare, se afla o echipa competenta. Raportul calitate-pret este unul dificil de echilibrat, in general, iar ei tocmai asta ne promit. De curand au extins gama de produse disponibile, pe care le puteti gasi pe site-ul omonim, ‘www.vreaumobila.ro’,  incluzand furnizori de marca. Spre exemplu, puteti achizitiona mobilier horeca, toata gama, sau scaune rattan.

Este doar unul dintre site-urile pe care ne-am aruncat privirea si l-am ales in acest articol pentru ca are, se pare, cea mai mare vizibilitate. De la saltele cu arcuri la corpuri de iluminat, pana la chiuvete si baterii, poate si cuiere utilizabile pe statiile spatiale, e posibil sa le gasiti pe toate aici.

Mobila Bucuresti’ ar putea fi in topul cautarilor dumneavoastra, fie ca va doriti ceva ultra-modern, fie ca aveti nevoie de o bucatarie care sa se plieze exact pe spatiul disponibil.

Incercati varianta ‘la tine acasa, asa cum tu ti-ai imaginat.’. Ei zic ca e pe bune si se pare ca nu mint.






×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close