Antena 3 CNN Economic Companii INCREDIBIL! Cu SkyPrint câştigaţi mai mult!

INCREDIBIL! Cu SkyPrint câştigaţi mai mult!

INCREDIBIL! Cu SkyPrint câştigaţi mai mult!
26 Oct 2010   •   22:18
PUBLICITATE. De ce Skyprint? Ce criterii luaţi în calcul când vă achiziţionaţi o imprimantă? Cât vă „costă” în realitate imprimanta pe care o cumpăraţi?

Sunt câteva întrebări la care o să găsim răspuns împreună cu Sky Group, liderul pe piaţa cartuşelor compatibile din România.

SkyGroup s-a lansat în 2004 şi a reuşit să-şi  eficientizeze activitatea, crescând rapid notorietatea SkyGroup în domeniul producţiei, importului şi distribuţiei de consumabile pentru imprimante inkjet şi laser.

S-a impus pe piaţa brandul propriu SkyPrint prin cel mai bun raport preţ calitate, deorece  SkyPrint ofera atât cele mai bune produse de la cei mai mari producători de renume mondial, cât şi consumabile realizate în cadrul liniei proprii, cu respectarea  criteriilor de calitate europene.

Produsele SkyPrint, fie că sunt din import sau producţie proprie, respectă toate standardele posibile, dintre care amintim : ISO-9001( Managementul Calităţii, eliberat de TUW Austria ), ISO-14001 ( Sistemul Managementului de Mediu - eliberat de TUW Austria ), standarde europene pentru măsurarea capacităţii cartuşelor inkjet şi laser : ISO-19752 , ISO-19798 , ISO/IEC-24711, Certificare testare STMC pentru produsele laser SkyPrint.

Important de ştiut este şi faptul că ele sunt însoţite de un certificat de garanţie integrală, care conferă siguranţa garanţiei echipamentului în cazul folosirii produsului SkyPrint. Mai multe detalii le puteţi afla pe www.skyprint.ro ,unde aveti posibilitatea să adresaţi live întrebări legate de tot ceea ce înseamnă utilizarea produselor SkyPrint.




Datorită orientarii noastre continue către client , noua structura a siteului www.skyprint.ro  incearcă să ofere consultanţă de specialitate atât pentru achiziţionarea unei imprimante inkjet sau laser cât şi în cazul achiziţionării consumabilului aferent. Noua sectiune din cadrul siteului www.skyprint.ro   , „Ghidul Imprimantelor” , este o secţiune in care  vom prezenta  ultimele noutaţi din lumea imprimantelor, unde veţi avea posibilitatea să acordaţi calificative şi să lansaţi diferite  teme de discuţii .

Se ştie că atunci când suntem în căutarea unei imprimante, a unui multifunctional , a unui consumabil compatibil sau OEM , vă confruntaţi cu o serie de probleme la care nu aveţi răspuns. De aceea, pe www.skyprint.ro  o sa va informam atat cu elementele de care trebuie să ţineţi cont în achiziţionarea unor astfel de produse, dar şi cu serviciile de care puteţi dispune prin intermediul SkyPrint.

Începând de azi, pe www.skyprint.ro vom incerca să  răspundem tuturor intrebarilor la care aveti nevoie de un raspuns calificat , pentru a vă ajuta să faceţi alegerea potrivită în alegerea imprimantelor şi a consumabilelor aferente.

Vă prezentam pe scurt avantajele şi dezavantajele achiziţionării unei imprimante inkjet sau laser.




Pentru imprimantele sau multifuncţionalele inkjet raportul avantaje-dezavantaje arată după cum urmează:

Avantaje:

  • - imprimantele şi multifuncţionalele inkjet sunt mai ieftine;
  • - rezoluţia este superioară unei imprimante laser;
  •  - cartuşele compatibile noi sunt ieftine la achizitie, iar reîncărcarea acestora este o procedură extrem de simplă (în cadrul site-ului www.skyprint.ro, la secţiunea Instrucţiuni remanufacturare, veţi putea găsi toţi paşii necesari obţinerii unui serviciu de reîncărcare corect).

  • Dezavantaje

  • - consumabilele originale sunt foarte scumpe, un set de cartuşe ajunge de multe ori să coste chiar mai mult decât imprimanta în sine, iar consumabilele compatibile, deşi sunt mai ieftine decât produsul original, au costuri de printare foarte mari;
  • - cartuşele, fie ele originale, fie ele compatibile, se usucă în situaţia în care imprimanta stă nefolosită mai mult de 1-2 săptămâni, astfel că trebuie ca din softul imprimantei, periodic, să efectuaţi operaţiunea de "curăţare" a imprimantei pentru a evita uscarea cartuşului.

  • În ceea ce priveşte avantajele şi dezavantajele imprimantelor sau multifuncţionalelor laser trebuie să ştiţi următoarele:

    Avantaje:

  • - viteza de printare este net superioară echipamentelor inkjet;
  • - costul de printare este foarte mic în comparaţie cu costul de printare inkjet;
  • - consumabilul poate fi remanufacturat de un număr nelimitat de ori; atâta timp cât i se aplică un procedeu corect de remanufacturare şi nu de reîncărcare (refillare), nu sunteţi nevoiţi să aveţi grija listării periodice pentru a nu se defecta cartuşul, ca în situaţia inkjetului.

  • Dezavantaje:

  • - costul la achiziţia iniţială, atât a imprimantei cât şi a cartuşului laser este mai mare, cu menţiunea că amortizarea apare pe loc prin costurile mai mici de printare;
  • - serviciul de remanufacturare este un serviciu care poate fi realizat numai de personal calificat, procedura fiind una complicată;
  • - chiar dacă paşii de remanufacturare pot fi regăsiţi pe site la secţiunea Instrucţiuni remanufacturare, centrele de remanufacturare, din dorinţa de a obţine un preţ mic, oferă de multe ori un serviciu de reîncărcare care nu poate să confere un nivel calitativ similar unui cartuş compatibil sau OEM.

  • Acum către final, pe lângă cele scrise mai sus, sunt de reţinut următoarele:

  •  - SkyPrint vă oferă o gamă largă de consumabile inkjet 100% NOI, produse de o calitate superioară oricărui produs similar pe piaţa din România;
  • - gama de consumabile laser SkyPrint este recunoscută pe piaţa din România ca fiind de o calitate de multe ori superioară produsului OEM , printr-un print mai mare de pagini şi o intensitate a culorilor impecabilă;
  • - SkyPrint vă ajută să faceţi economii însemnate într-o perioadă de criză economică.

  • SkyPrint. Printează lumea ta!

    ×
    Parteneri
    Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
    x close