Antena 3 CNN Economic Companii INOVI este Cel Mai Promiţător Brand Românesc - Ediţia a V-a

INOVI este Cel Mai Promiţător Brand Românesc - Ediţia a V-a

INOVI este Cel Mai Promiţător Brand Românesc - Ediţia a V-a
15 Oct 2014   •   12:12

 Marele titlu al Ediţiei a V-a a programului Cel Mai Promiţător Brand Românesc este câştigat de INOVI - Intelligent Surface. Producătorul din Sibiu de info-desk-uri, mese şi podiumuri tactile va beneficia de un program de branding probono dezvoltat de echipa de specialişti de la Seed Consultants.

Seed a reunit pe 14 octombrie la JW Marriott parteneri, clienţi, antreprenori care şi-au susţinut brandul şi au testat, admirat şi degustat produsele participante.

Din juriu au făcut parte nume sonore din agenţii internaţionale de consultanţă şi branding: Emma Beckmann – Country Director Landor Russia, Felix Stöckle – Managing Partner Prophet Berlin, Cristiana Ionescu – Fundraiser Founder Dreamcatchers, Roxana Iancu – Consumer Marketing Manager PPS HP Romania, Dan Tudoroiu – Digital Project Manager, Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants.

Ediţia a V-a este o confirmare că programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc este şi relevant, şi consecvent pentru antreprenorul român; cele două atribute de bază ale brandingului. Este o platformă pe care o construim împreună cu IMM-urile de la an la an. Mă întreb cum va fi ediţia din 2050 – prezentări în 10D, holograme, comunicare 5.0, lansări realtime din Bucureşti pentru audienţa din New York sau Tokyo, declară Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants.

Ştim că facem bine ceea ce facem, dar nu ne aşteptam să câştigăm marele premiu.

Este copleşitor pentru noi şi, deopotrivă, onorant. Promitem să ducem medalia mai departe la târguri şi expoziţii internaţionale, declară Alexandru Dragomir - CEO INOVI.

Câştigătorii ediţiilor anterioare sunt: producătorul de produse farmaceutice Plantavorel, producatorul de sosete Ciserom, Alexandria Librării şi reţeaua de magazine Animax. Pe viitor programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc îşi propune anexarea de noi vectori care să ajute companiile româneşti în crearea coerentă a platformei lor de brand şi în creşterea vizibilităţii.

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Programele noastre de branding implică workshop-uri şi dezbateri derulate împreună cu clienţii, care sunt astfel parte activă în (re)definirea brandurilor lor.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close