Antena 3 CNN Economic Companii Instagram îți va arăta în curând cât de dependent ești de aplicație   

Instagram îți va arăta în curând cât de dependent ești de aplicație   

Instagram îți va arăta în curând cât de dependent ești de aplicație   
22 Mai 2018   •   17:29

Instagram lucrează la o nouă funcție care va arăta utilizatorilor cât timp petrec pe aplicație, inițiativă ce face parte dintr-un efort mai mare din partea companiilor de tehnologie ce îndemnă oamenii să nu mai petreacă atât de mult timp cu capul în ecran. 

Nouă funcție a fost descoperită inițial de Jane Manchun Wong, un om de știință în domeniul IT care încearcă să îmbunătățească aplicațiile de telefon. Descoperirea lui Wong a fost raportată pentru prima dată de TechCrunch și confirmată de CEO-ul Instagram, Kevin Systrom, pe Twitter. 

Wong a intrat în codul intern al aplicației și a găsit o caracteristică care determină "timpul petrecut". Aparent, această funcție va putea fi vizualizată în aplicație, în bara laterală sub denumirea de "Perspective de utilizare". 
  
Momentan nu există detalii exacte despre informațiile ce vor apărea în funcția "Perspective de utilizare", dacă această funcție va arăta timpul total petrecut pe Instagram sau dacă aceasta va arăta doar o perioadă limitată de timp de o lună sau o zi. 
  
CEO-ul Instagram, Systrom, a răspuns pur și simplu zvonurilor printr-un tweet : "Este adevărat" atunci când TechCrunch a relatat pentru prima dată povestea. 
  
Noua funcție urmărește modelul Google care a introdus opțiuni pentru gestionare timpului pe Android, care permite acum utilizatorilor să stabilească cât timp vor să petreacă pe fiecare aplicație. Când își vor termina timpul alocat, aplicația va apărea ca un ecran gri pe telefon. 

Sursă: Business Insider

 

×
Subiecte în articol: dependenta Instagram

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close