Antena 3 CNN Economic Companii Intact Media Grouă anunță "Health Forum - Finanțarea sistemului de sănătate 2013". Află detalii despre conferință

Intact Media Grouă anunță "Health Forum - Finanțarea sistemului de sănătate 2013". Află detalii despre conferință

Intact Media Grouă anunță "Health Forum - Finanțarea sistemului de sănătate 2013". Află detalii despre conferință
12 Oct 2012   •   21:24

Intact Media Group anunta o prima dezbatere din seria conferintelor dedicate unor teme de interes general: Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate 2013.

Pornind de la contextul actual, disfunctionalitati si lipsuri, dezbaterea isi propune o analiza lucida asupra sanselor reale de redresare a sistemului sanitar romanesc. Principalii jucatori din sanatate, incluzind autoritati, producatori si distribuitori de medicamente, reprezentanti ai pietei farmaceutice, manageri de spitale, clinici publice si private, reprezentanti ai societatilor de asigurare vor evalua, socoti si gasi solutii la masa dialogului.

Agenda va cuprinde teme precum bugetul alocat pentru 2013, rolul Ministerului Finantelor Publice in colectarea contributiilor si distribuirea acestora, evaluarea pentru lista de medicamente compensate si accesul la tratamente de ultima ora, finantarea programelor nationale de sanatate pe partea de preventie.

Dintre vorbitorii cheie ai acestui eveniment fac parte:

• Victor PONTA, Prim-ministrul României
• Valeriu ZGONEA, Preşedinte, Camera Deputaţilor
• Liviu VOINEA, Secretar de Stat, Ministerul Finanţelor Publice
• Gheorghe GHERGHINA, Secretar de Stat, Ministerul Finanţelor Publice
• Dr. Raed ARAFAT, Subsecretar de Stat, Ministerul Sănătăţii

Health Forum va avea loc la Palatul Parlamentului, marti, 30 octombrie, incepind cu ora 10:00, Sala Nicolae Balcescu.

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din România, urmarita de 10 milioane de romani. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti. Fondat în 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de marci în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţie, printre care Antena1, Jurnalul National sau Radio ZU.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close